logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Deze twintig golfbanen zou u gespeeld moeten hebben


Voor sommige banen moet u een flink eind vliegen, andere liggen dichter in de buurt, maar volgens golfscape.com zijn dit de beste twintig golfbanen in de wereld, die op uw bucketlist horen te staan en die u dus eens in uw leven gespeeld moet hebben. Of zoals Oscar Wilde ooit schreef: Leef uw leven zonder excuses, reis zonder spijt.

De banen in Europa die u volgens goldscape.com gespeeld MOET hebben zijn Aphrodite Hills op Cyprus, de Twenty Ten Course van Celtic Manor Resort in Wales, Domaine de Taulane in de Franse Provence en Real Club Valderrama in Sotogrande Spanje. Aan de overkant van de Middellandse Zee ligt in Marokko de Assoufid Golf Club op slechts twintig minuten rijden van de Medina (oude stad) van Marrakech.
Een reis naar de Verenigde Staten is een goed excuus om te gaan spelen op de Highland Course van het Primland Resort in de Blue Ridge bergen in Virginia, of op de Furnace Creek Golf Course in Death Valley, de Oconee Course langs de oevers van het Oconee meer of de legendarische Pebble Beach Golf Links in CaliforniŽ.
En als u er toch bent, dan kunt u ook nog een uitstapje maken naar Barbados om daar de Green Monkey Golf Course van Sandy Lane te spelen, om vervolgens door te reizen naar de Dominicaanse Republiek voor de Punta Espada Golf Club. Wie onlangs de Mayakoba Golf Classic op tv gezien heeft, kan niet anders dan onder de indruk zijn van de El Camaleůn Riviera Maya Golf Club in Mexico. In Canada is Cabot Cliffs langs het zandstrand van Cape Breton een ware parel.

Vliegt u richting het zuidoosten, maak dan eerst een tussenstop in Dubai om daar de Majlis baan van de Emirates Golf Club te gaan spelen. Volgende stop is Abu Dhabi voor Yas Links. Verder naar het oosten is The Blackstone Course van Mission Hills Haikou in China de volgende bestemming. In Japan moet u de Fuji Course van de Kawana Golf Club gespeeld hebben.
We reizen verder en wel naar AustraliŽ, waar de Eastern Golf Club in de buurt van Melbourne op het programma staat. Het spectaculaire toetje van de trip naar het zuidoosten is Cape Kidnappers in Nieuw-Zeeland. U hoeft alleen maar naar de bijgevoegde foto te kijken om te weten waarom.

Wie een safari in het Zuid-Afrikaanse Kruger Park wil combineren met golf, kan niet om Leopard Creek Country Club heen.

Link:
golfscape.com
Aphrodite Hills
Celtic Manor Resort
Domaine de Taulane
Real Club Valderrama
Assoufid Golf Club
Yas Links
Emirates Golf Club Majlis
Highland Course Primland Resort
Pebble Beach Golf Links
Furnace Creek Golf Course
Green Monkey Golf Course Sandy Lane
Punta Espada Golf Club

17-11-2018