logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Verlichte driving range Golfclub Lauswolt


Sinds deze herfst kan ook in de avonduren geoefend worden bij Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag. De nieuwe Driving Range beschikt nu over verlichting zodat na het slaan de balvlucht goed te zien is. Het is een meerwaarde voor de leden nu ze in de donkere maanden doordeweek Ďs avonds tot 21.00 uur kunnen blijven oefenen. Ook gasten zijn van harte welkom.

Met de komst van de nieuwe Driving Range had de golfschool al een ruimte lichte swingstudio gekregen. Nu is er van maandag- tot en met vrijdagavond ook licht waardoor er meer oefenmogelijkheden zijn ontstaan. Veel leden hebben de meerwaarde van de nieuwe lesaccommodatie al ervaren. Zij kunnen nu na de avondgolflessen, het geleerde direct daarna in de praktijk brengen.Met de omgeving en de natuur is rekening gehouden door de verlichting vanuit de grond te laten schijnen. Gekozen is voor ledverlichting die alleen brandt als er gebruik gemaakt wordt van de oefenfaciliteit. Daarbij springt het licht alleen aan van maandag tot en met vrijdag en dan uiterlijk tot 21.00 uur.
De golfclub is erg blij met de uitbreiding van de oefenmogelijkheden in de herfst en in de winter.
golfclublauswolt.nl

27-11-2019