logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfvakantie naar Mallorca regelen


Boeken bij golftouroperator

De golftouroperators Executive Golf en Pin High hebben arrangementen naar Castillo Son Vida waarbij u kunt golfen op Son Vida en Son Muntaner.
Een arrangement van 7 nachten is inclusief autohuur, 3 greenfees en is op basis van logies en ontbijt. Vluchten zijn niet inbegrepen. Er zijn ook shortbreaks van 3 of 4 nachten te boeken. Meer informatie op: Executive Golf en Pin High.


Zelf regelen

Vluchten

U kunt de golftrip naar Mallorca ook zelf regelen. Transavia en Easyjet vliegen regelmatig met directe vlucht naar Palma de Mallorca. Met een beetje zoeken zijn directe vluchten beschikbaar die nog geen Ä100 per persoon kosten excl. vervoer golftas. Kijk voor de tarieven voor golftas op onze website. Boeken kan op: Transavia.nl en Easyjet.nl.
Castillo son Vida

Hotel

Place to be op Mallorca is Castillo Son Vida. Een fantastisch hotel in een prachtig gebouw met een rijke historie. De beroemdheden die hier geslapen hebben zijn onnoembaar. Wie weet slaapt u wel in het bed waarin ooit Prince Rainier van Monaco heeft geslapen. Bij het hotel ligt de golfbaan Son Vida. Boeken kan op de website van het hotel.

Golfbanen boeken

Sinds enige tijd biedt onze partner Leadingcourses de mogelijkheid online golfbanen te boeken. Elke week komen er meer golfbanen bij die u rechtstreeks kunt boeken. Ook de golfbanen op Mallorca zijn via Leadingcourses te boeken. Belangrijk om te eten is dat golfbaan Son Vida tot eind februari is gesloten voor renovatie. Meer informatie op: Leadingscourses Son Muntaner en Leadingscourses Son Vida

Beoordeel golfbanen op Mallorca

Heeft u al eens op de golfbanen van Mallorca gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Son Muntaner en Son Vida. Klik hier om andere golfbanen op Mallorca ter zoeken.

24-01-2020