logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Twee awards voor Santa Barbara Beach & Golf Resort


Aan de Spaanse Waterbaai op Curaçao ligt het luxe Beach & Golf resort Santa Barbara dat bekend staat als ‘een bestemming op zich’. Het resort, dat is gebouwd op de grond van een oude plantage, ligt tussen de 18 holes golfbaan Old Quarry, de baai en de Caribische zee. Daardoor is het er paradijselijk rustig en natuurrijk. De Old Quarry is een top golfbaan waar ook veel Nederlandse golfers komen. Een verblijf is het resort is dan wel net zo praktisch. Je stapt zo na je ontbijt de buggy in voor een rondje over deze prachtige golfbaan.

Het Santa Barbara Beach & Golf Resort heeft een goede naam als het om service en kwaliteit gaat. Ongetwijfeld is dat laatste de reden waarom het personeel en het salesteam vooroor hun inspanningen zijn beloond met respectievelijk een TUI Quality Award 2020 en een Benchmark Sales Team of the Year Award.

Kwaliteit

Alleen door uitmuntende kwaliteit te bieden en een klantwaardering te scoren van 8.7 of hoger voor de gehele accommodatie gedurende 12 maanden komt een hotel of resort in aanmerking voor de TUI Quality Award. Santa Barbara Beach & Golf Resort heeft door haar uitstekende service, goed onderhouden accommodatie en diversiteit in activiteiten deze award in de wacht weten te slepen.Benchmark Sales Team of the Year Award

Santa Barbara Beach & Golf resort maakt deel uit van de Benchmark Hospitality Management Company, dat o.a. 33 luxe hotels en resorts beheert in Amerika en de Caraïben. Tijdens de 2020 Benchmark Global Revenue and Leadership Conference werden de Benchmark Awards uitgedeeld onder de best presterende teams binnen de hotelgroep. Santa Barbara Beach & Golf Resort was genomineerd in maar liefst 6 categorieën, en wist uiteindelijk de award voor Sales Team of the Year 2020 in de wacht te slepen. Een beloning voor de inspanningen van het team om het resort bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Santa Barbara Beach & Golf Resort

Met prachtige uitzichten op zee en een uitgestrekt wit privéstrand ligt Santa Barbara Beach & Golf Resort op een idyllische plek aan de Spaanse Water-baai, op 11 kilometer van de Curaçaose hoofdstad Willemstad. Het resort biedt naast 350 luxe suites en kamers ook een spa, 24-uur fitnesscentrum, 3 zwembaden, 7 restaurants en een duik- en watersportschool. Golfers kunnen hun hart ophalen op de Old Quarry golfbaan die in 2018 en 2019 werd gekozen als beste golfbaan van het Caribisch gebied, door USA Today 10Best. De golfbaan bestaat uit 18 holes die werden ontworpen door de beroemde golfbaan-designer Pete Dye. Wij hebben er al vaker uitgebreid over geschreven.
Klink hier voor artikel uit 2016.
Hier vindt u een special over Curaçao uit 2010.

21-02-2020