logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Corona en golfreizen


De afgelopen weken werd al duidelijk dat het coronavirus ook gevolgen zou hebben voor golfreizigers. Met name na afgelopen weekend is het reizen naar en van golfbestemmingen binnen en buiten Europa nagenoeg stil komen te liggen. Bij de golftouroperators wordt met man en macht gewerkt om alles in goed banen te leiden. Wat betekent dat voor de golfreizigers?

3DGolfvakanties laat weten dat de prioriteit op dit moment ligt bij het terughalen van klanten die bijvoorbeeld in Marokko vastzitten. Voor andere golfreizen die niet doorgaan gaat 3DGolfvakanties een Corona Voucher uitgeven. “Maar”, zegt directeur Bert Trommelen, “dat zullen wij de komende tijd verder uitwerken, na overleg met o.a. het SGR, onze partner hotels , golfbanen etc in het buitenland. Belangrijk is tevens duidelijkheid te krijgen hoe een ieder, inclusief de Airlines met de annuleringen om zullen gaan.
3D Golfvakanties heeft een aparte pagina over alle ontwikkelingen aangaande COVID-19 Virus 3dgolf.nl.

Uiteraard houdt ook Executive Golf de situatie continue in de gaten en monitoren zij momenteel voornamelijk de aankomsten en vertrekken t/m 31.03.20. Deze reizigers zijn reeds of zullen nog in de komende dagen actief worden benaderd. Het veilig en zo snel mogelijk thuisbrengen van de gasten in het buitenland heeft topprioriteit. Ook Executive Golf heeft een speciale webpagina waarop zo veel mogelijk antwoord wordt gegeven op de vragen die nu bij klanten en potentiele boekers leven. www.executivegolf.nl/corona.

Bij Pin High werken ze dag en nacht om hun klanten waar nodig naar Nederland te halen.
Op een speciale pagina wordt zo veel mogelijk antwoord gegeven op de vragen die nu bij klanten en potentiele boekers leven. Kijk op www.pinhigh.nl/content/coronavirus.

Omdat de maatregelen soms elk uur veranderen is het verstandig deze pagina’s meerdere malen op te vragen.

Op Nederlandwerelwijd.nl kunt u lezen wat de gevolgen van het coronavirus voor uw reisplannen zijn.

Links naar meer relevante reisgerelateerde pagina’s:

sgr.nl

anvr.nl


Dit artikel wordt telkens aangevuld.

16-03-2020