logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfarrangementen in Nederland


De golfbanen in Nederland zijn nagenoeg allemaal open. Een shortbreak golfvakantie in eigen land behoort weer tot de mogelijkheden. Wij zagen een paar leuke arrangementen langskomen.

Pin High Kasteel Engelenburg vanaf € 172 pp
Kasteel Engelenburg ligt op een eigen landgoed met 9-holes golfbaan midden op de Veluwe. Een oase van rust en ruimte. Over de slotgracht kijkt u het kasteelpark in. Ooit proefde baron Schimmelpenninck van der Oye zijn wijnen in de middeleeuwse wijnkelder. U slaat af op een 400 jaar oude ijskelder in een historisch park met eeuwenoude bomen. Waar vroeger de 16e en 17e eeuwse adel op wild jaagde, volgt u nu geconcentreerd uw bal door het parklandschap. De gerenommeerde Engelse golfbaanarchitect Donald Steel maakte van de 9-holes par 72 baan Engelenburg een uitdaging voor de golfliefhebber. Meer info …….
Kasteel Engelenburg

Golf and Countrytravel - Golf Lodge Drentsche Golf & Country Club vanaf € 180 pp
De Golf Lodge is wakker worden op de golfbaan! Ontwaken midden in de natuur, uitkijkend over de fairway van de eerste hole of genietend van het fraaie vergezicht met water- en bospartijen. De 27 holes wedstrijdbaan, ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Gerard Jol is onderverdeeld in drie parcoursen van 9 holes. Ieder parcours op zich heeft een geheel eigen karakter, lengte en moeilijkheidsgraad. Dit alles maakt de Drentsche Golf & Country Club tot een ware uitdaging voor iedere golfer. Meer info …….
Golf & Country Club Drenthe en Golf Lodges

Golftime- Aparthotel Delden met golfen op Twentse golfbanen vanaf € 155 pp
Voor een heerlijke golf trip in een rustige omgeving is Twente de juiste plek! Als u voor een golfvakantie in Nederland kiest, kunt u in het mooie Twente op 4 fraaie 18-holes golfbanen terecht. Uw verblijf is het Aparthotel Delden gelegen aan de 9-holes golfbaan de Lage Mors. Tijdens uw verblijf kunt u ook golfen op Twentsche Golf. Een prachtig aangelegde golfbaan in een typisch Twents decor met houtwallen, eeuwenoude bomen en twee karakteristieke boerderijen. En op Het Rijk van Sybrook, Allan Rijks bouwde een erg mooie 18-holes golfbaan in een prachtig bosgebied met fraaie doorkijkjes over het omringende Twentse land. Lange holes die precisie vereisen voor een goede score.
Meer info …….
Aparthotel Delden met mooie golfbanen in Twente

15-05-2020