logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Horeca eindelijk open, ook op golfbanen


HŤ, hŤ, eindelijk. Nadat een paar weken geleden de golfbanen open gingen, zijn nu ook de restaurants op de meeste golfbanen open. Onder strikte voorwaarden weliswaar, maar het is in ieder geval weer mogelijk om na het golfen wat te eten en drinken.

Alle golfers waren blij toen na 8 weken afzien op 18 mei de golfbanen weer open gingen. Ook al moesten de golfers zich behelpen met take-away koffie en broodjes. Op 1 juni mochten de golfers weer de terrassen van de golfbanen op. Nu is het golfen weer bijna als vanouds.

Ook op Golfclub De Hoge Kleij is herrestaurant weer open. Met inachtneming van de anderhalve meter genieten de de golfers op herterras met uitzicht op de 18e hole. (© Arjan Kamphorst)

Nog veel regels

Het kan per golfbaan verschillen hoe met de regels wordt omgegaan. Een en ander is afhankelijk van de grootte van de restaurants en terrassen. Ook is per golfbaan verschillend geregeld of alleen leden kunnen spelen of dat ook introducees en greenfeeíers worden toegelaten. Check daarom eerst even bij de golfbaan of u terecht kunt.

Golfshortbreak in Nederland

Nu er steeds minder beperkingen zijn, is het ook aantrekkelijker om shortbreaks binnen Nederland te boeken.
Zo heeft Pin High aantrekkelijk arrangement van 2 dagen naar Hotel Nassau Breda vanaf Ä239 pp
Daar waar vroeger sober geleefd werd, bevindt zich nu een unieke hotel op historische bodem. Het oude kloostercomplex en de diverse rijksmonumenten vormen een prachtig contrast met de hedendaagse luxe en faciliteiten van Hotel Nassau Breda. In combinatie met twee mooie golfbanen in de buurt, een garantie voor een mooi golf shortbreak. Arrangement bestaat uit 1 overnachting 1 nacht 2-pk superior | ontbijt; 1 x 3-gangen verrassingsdiner; 1 greenfee Oosterhoutse Golfclub; 1 greenfee Golfpark de Turfvaert. Genoemde banen kunt u wisselen (soms toeslag) of uitbreiden met: Golfpark de Haenen en Landgoed Bergvliet.
Meer infoÖ

02-06-2020