logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Le Touquet Golf Resort en Golf d'Hardelot heropenen


Nu Frankrijk zijn grenzen heropent, kunnen golfers van Golf díHardelot en Le Touquet Golf Resort genieten van een aantal baanverbeteringen Tijdens de sluiting hebben de greenkeepers in versneld tempo de restauratie aan Les Pins kunnen voltooien.

Alle aanpassingen zijn nu afgerond.

Ludovic Hettinger, Hoofd Greenkeeper bij Golf díHardelot vertelt dat ze de lockdownperiode hebben gebruikt om de puttinggreen van Les Pins met 25% te vergroten. ďDat was niet de bedoeling, maar dat komt nu met de huidige maatregelen voor sociale afstand, wel erg goed uit. Ē

Le Touquet Golf Resortís La Mer (The Sea, hole 16) Ė recently ranked 8th in Golf Digestís 2020 Best French Golf Courses and 9th in Top100GolfCoursesí 2020-2021 Top 100 French course ranking.

Op Le Touquet Golf Resort, 20 kilometer verder naar het zuiden, kunnen bezoekers nu flexibeler spelen op de 18-holes La ForÍt en 9-holes Le Manoir-banen van het resort.
Door twee holes om te leiden en een nieuwe 18e green te creŽren voor La ForÍt, hebben spelers nu de mogelijkheid van drie lussen van negen holes, die allemaal terugkeren naar het clubhuis. Een volledige 18 holes ronde op La ForÍt kan desgewenst nog worden gespeeld.

Le Touquet Golf Resort en Golf d'Hardelot liggen op het indrukwekkende terrein tussen het uitgestrekte duinlandschap van de CŰte d'Opale en de uitgestrekte dennenbossen van Pas-de-Calais,in het noorden van Frankrijk. Beide golfbanen worden beheerd door Open Golf Club.

Ga voor meer informatie over Le Touquet Golf Resort naar www.letouquetgolfresort.com en over Golf díHardelot, bezoek www.hardelotgolfclub.com.

19-06-2020