logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

AH Sportactie 2020


In september starten NOC*NSF en Albert Heijn weer met de AH Sportactie voor mensen die een (nieuwe) sport willen uitproberen. Uiteraard doet de NGF hier ook weer aan mee.

Albert Heijn gaat in de periode van 14 t/m 27 september 2020 promotie doen voor de AH Sportactie. Anders dan de vorige keer vindt deze promotie veel meer online plaats en wordt er niet meer met fysieke zegels gewerkt, en gaat alles via de AH app. Bij het boodschappen doen ontvangt iedereen in de AH-app sportvouchers die ze tussen 14 september en 25 oktober kunnen inwisselen voor een sportactiviteit, zoals golf.

Gezonder en sterker

Met deze actie zetten NOC*NSF en Albert Heijn zich samen in voor een gezonder, actiever en sterker Nederland. Binnen die samenwerking zetten zij de kracht van sport in om mensen met plezier te laten bewegen. Door de drempel tot sport, beweging en gezond eten te verlagen, op weg naar een gezondere levensstijl voor iedereen.

Na de zomervakantie wordt iedereen aangespoord om er weer gezond tegenaan te gaan. Door een sport te ontdekken die bij hem/haar past en gezonde voeding centraal te zetten. Met de sportactie kan iedereen verschillende sporten uitproberen en de sfeer op de club kan proeven.

Aanmelden

Ook golfbanen en golfproís kunnen meedoen. Zij kunnen zich vanaf 10 augustus aanmelden met bijvoorbeeld proeflessen of golfclinics. Het is belangrijk dat je golfaanbod voor 14 september op het platform Clubbase (vroeger Clubprofiel) staat. De meeste golfclubs en banen hebben al een account dankzij hun deelname aan Golfstart, Open Golfdagen of de vorige AH Sportactie. Clubbase is bereikbaar vanaf 10 augustus, maar meld je alvast aan als je geÔnteresseerd bent in de AH Sportactie. Ga dan naar: clubbase.sport.nl/sportactie.

03-07-2020