logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Reisadvies Porto weer geel


Het reisadvies naar de Portugese stad Porto en omgeving staat op de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken sinds gisteren weer op code geel (staat van waakzaamheid). Golfers die naar deze populaire streek willen reizen, kunnen de koffers en golftas inpakken. E mag weer naar Porto en Noord Portugal gereisd worden.

Code geel betekent dat het land of regio weer bezocht mag worden, maar men moet wel de veiligheidsmaatregelen in acht nemen (social distancing van 2m en het gebruik van mondkapjes in afgesloten ruimtes is verplicht).
Portugal is verheugd met deze ontwikkeling en staat klaar om Nederlandse toeristen te verwelkomen in alle zeven regioís van het land. In heel Portugal zijn hotels, restaurants, golfbanen, luchthavens en benzinestations open. Het openbaar vervoer is volledig operationeel.
Portugal blijft een aantrekkelijke golfbestemming en heeft als doel te garanderen dat bezoekers veilig en met vertrouwen door het land kunnen reizen. Wij hebben al regelmatig over diverse regioís geschreven. Kijk bijvoorbeeld naar een stuk over Golfen op de golfbanen Amarante en Vidago Palace.
Golfe Amarante
Alle nuttige informatie over de bestemming is te vinden op www.visitportugal.com. Hier kunt u alle regels en vaak gestelde vragen vinden mbt covid19. Dit platform wordt voortdurend bijgewerkt met tips en suggesties over reizen en toerisme in Portugal.

14-07-2020