logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Met de camper langs Nederlandse golfbanen


Al meer dan vijftien jaar gaan Hans en Mientje van den Bosch met de camper en golftassen op vakantie. Zij rijden dan van golfbaan naar golfbaan. Ze doorkruisten zoín beetje heel Europa en schreven daar over.

Nu met Covid-19 is uitgebreid toeren lastig. Maar met de camper in Nederland op vakantie en van golfbaan naar golfbaan kan ook. Op camper-golf.com, de website van het echtpaar Van den Bosch staat een lijst met golfbanen war camperaars kunnen overnachten. Kijk Hier voor meer informatie.

Golf & Country Club De Gelpenberg is een van de golfbanen waar u met een camper mag overnachten. De golfclub doet ook vaak  mee met de Camper Golfcup. (foto: De Gelpenberg).

Golf & Country Club De Gelpenberg is een van de golfbanen waar u met een camper mag overnachten. De golfclub doet ook vaak mee met de Camper Golfcup. (foto: De Gelpenberg).

16-07-2020