logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen aan het Gardameer


Wat dacht u van een prachtig golfweekend aan het Gardameer? Bij veel Nederlandse golfers is ItaliŽ minder bekend. Onterecht. Het land heeft prachtige golfbanen. Ook rond het Gardameer. Wij kwamen bij Italy4Golf een leuk arrangement tegen. Simioni at Lage Garda (foto: Italy4golf) Gardagolf Country ClubZo kunt u Gardagolf Country Club spelen. Een Championship Course met 27 holes in een unieke setting. Experts beschouwen de Gardagolf Country Club als een van de beste Italiaanse golfbanen die de afgelopen dertig jaar zijn aangelegd. De golfbaan beslaat meer dan 110 hectare en is ontworpen door de Britse architecten Cotton, Pennick, Steel & Partners. Gardagolf County Club is een uitdagende baan met een buitengewoon mooi panorama. Golfers die de baan gespeeld hebben snappen heel goed dat op Gardagolf de Italiaanse kampioenschappen worden gespeeld en dat de baan ook door de European Tour wordt aangedaan.Gardagolf and Country Club at Lage Garda (foto: Italy4golf)

Arzaga Golf ClubJack Nicklaus II en Gary Player zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van deze golfbaan die 27 holes telt. Arzaga Golf Club is een mooie, uitdagende golfbaan met de nodige hoogteverschillen. De baan wordt ook geroemd om zijn hoger gelegen spectaculaire driving range waar je je Pitch & Putt-technieken kunt verbeteren.

Het arrangement van Italy4golf is inclusief:
ē 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer + ontbijt in een 4 * hotel
ē Toegang tot de SPA
ē 1 x 18-holes greenfee bij de Arzaga Golf Club
ē 1 x 18-holes greenfee bij de Gardagolf Country Club
ē 1 diner met een bezoek aan het historische dorp Sirmione (inclusief drankje)
ē 1 diner in een karakteristiek restaurant met typische lokale producten (drank inbegrepen)
ē 1 diner in het hotel, inclusief water en wijnen
ē 1 bezoek aan een historische Garda Winery and Cellar met proeverijen (wijnen, oliŽn, lokale specialiteiten)
Arzaga Golf Club at Lage Garda (foto: Italy4golf)
Kosten: Ä 890 pp (excl. vlucht)

Download de brochure

Italy4golf.com

24-07-2020