logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

In acht stappen een green maken in uw achtertuin


Om de levensstijl van een top Tour-professional te beleven, zou je een paar dingen kunnen doen. Je kunt een privťjet huren, een swingcoach, een reizende fysiotherapeut, een sportpsycholoog en een persoonlijke kok inhuren. Of je kunt iets heel cools kopen, zoals je je eigen putting green.

Een onbeperkt aantal bedrijven kan er een voor u installeren met onderhoudsarm kunstgras. Maar als je groene vingers hebt en een beetje lef, is er geen reden waarom je niet nog een stap verder kunt gaan en zelf een oefengreen van echt gras kunt bouwen. We zeggen niet dat het makkie is; maar het is binnen handbereik.

Je eigen putting green in de tuin (foto Pixabay)

Andere kijk op greenkeepen

Op de website golf.com kwamen wij een stuk van Josh Sens tegen over hoe je een mooie green in de achtertuin kan maken. Voor greenkeepers is dat een fluitje van een cent, maar hobbytuiniers zullen dat nog best een moeilijke klus vinden. De redactie van golf.com denkt dat als je zelf aan het greenkeepen gaat je wel eens een andere kijk op het werk van de greenkeepers kan krijgen. In het Engelse artikel op Golf.com vindt u tips die u kunt toepassen op uw eigen kleine stukje golfbaan. Veel plezier met het tuinieren.

U leest er alles over op: Golf.com.

29-07-2020