logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen in de Achterhoek


Een leuk alternatief voor het buitenland is een shortbreak naar de golfbanen in de Achterhoek. Als uitvalsbasis logeerden wij bij Hotel Bakker in Vorden.

Beter kan je het bijna niet treffen. Het 75 jaar oude familiehotel is een begrip in zoín beetje heel Nederland. Mooie kamers, lekkere bedden, uitstekende keuken, alles wat een vermoeide golfer na 18 holes goed doet. Het hotel heeft ook een arrangement Golfen & Genieten. Golfbanen die dan gespeeld kunnen worden zijn Golfclub ít Zette in Hengelo (G), Lochemse Golfclub en De Keppelse. Alle drie 18 holes golfbanen in een mooie omgeving met uitdagende holes.

Golfclub 't Zelle, Hengelo (G) (foto:'t Zelle)

Arrangementen

Tweedaags golfarrangement kost Ä 143,50 p.p en is inclusief: Een overnachting op basis van twee personen in een Deluxe tweepersoonskamer; een uitstekend verzorgd driegangendiner; een uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet; een greenfee op golfbaan ʼt Zelle in Hengelo.
Een driedaags golfarrangement kost Ä 243,50 p.p. en is inclusief als boven maar dan voor twee overnachtingen 2x driegangendiner; 2x uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet en een greenfee op golfbaan ʼt Zelle in Hengelo. Indien gewenst kan het hotel ook greenfees regelen voor andere golfbanen.
Informatie kunt u vinden op: Hotel Bakker.

24-09-2020