logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Reis om de wereld in 80 golfverhalen


Jan Heemskerk golft al meer dan zijn halve leven. De voormalig hoofdredacteur van Panorama en Playboy bereikte onlangs op de Texelse golfbaan het hoogtepunt van zijn carriŤre door het kampioenschap van boven de tachtig te winnen. Hij stopte meteen met golf. En nam het besluit om Reis om de wereld in 80 golfverhalen te schrijven.


Op basis van een doos vol aantekeningen over meer dan 100 golfreizen die hij tussen 1998 en 2016 voor Golfers Magazine maakte, stelde hij Reis om de wereld in 80 golfverhalen samen. Het is een vermakelijke verzameling geworden van zijn beste verhalen, gesprekken, anekdotes, interviewfragmenten en bespiegelingen die over golf gaan en toch ook weer niet. Ze gaan niet over golf en toch weer wel. Ze gaan over de fantastische golfsport en de ellendige golfsport. Kortom, iedere golfer herkent zichzelf in Reis om de wereld in 80 golfverhalen.
Telegraaf-columnist Rob Hoogland schreef het voorwoord voor Reis om de wereld in 80 golfverhalen dat verkrijgbaar is bij uw (oline) boekhandel en de betere golfshop.

24-11-2020