logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Speel straks uw eigen Race to Dubai


Geniet u ook altijd van het Dubai World Championship. Komend weekend is het weer zo ver. Dan strijden de beste golfers uit de European Tour om de hoofdprijzen. Dit keer doen twee Nederlanders mee. Joost Luiten en Wil Besseling. Als straks het reizen weer mogelijk is, kunt u in de voetsporen treden van deze twee en uw eigen Dubai Championship spelen.
Het Dubai World Championship is uiteraard alleen weggelegd voor de allerbeste spelers van de European Tour. Maar als het reizen straks weer makkelijker wordt, kunt u ook op Jumeirah Golf Estates golfen.

Jumeirah Golf Estates

Hier wordt de spannende eindstrijd van het golfseizoen van de European Tour, The Race to Dubai, gespeeld. Jumeirah Golf Estates is geďnspireerd door de natuur. De eerste twee ecologisch verantwoorde banen werden ontworpen door Greg Norman. Op de Earth Course wordt het Dubai World Championship gespeeld. Vroeger waren de golfbanen van Jumeirah niet voor greenfee’ers toegankelijk, maar tegenwoordig is dat wel mogelijk. Dat kost wel het lieve bedrag van €200 pp voor de Earth Course. De Fire course is €50 goedkoper. De Earth Course is voor de amateurgolfer geen makkelijke baan. Veel bunkers en je moet een behoorlijke longhitter zijn om de golfbaan leuk te scoren. De Fire Course is wat minder moeilijk maar uitdagend genoeg om een leuke ronde golf te spelen.

Jumeirah Golf Estates.<br />

Boeken kan bij:
3D Golf.
Executive Golf Travel.

07-12-2020