logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen voor Het Vergeten Kind


Logo Het Vergeten Kind. Voor deze stichting organiseert Golf4Charity een golftoernooi op Golf & Country Club De Goyer.

Corona heeft ook roet in het eten gegooid van talloze liefdadigheidsgolftoernooien. Golf4Charity heeft meerdere toernooien moeten afzeggen in 2020. Maar ze laten de moed niet zakken. Voor 2021 is het eerste benefiettoernooi in voorbereiding en gaat er gegolfd worden voor de Stichting Het Vergeten Kind.

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Kinderen raken eenzaam en geďsoleerd

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld, gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst omdat ze daar niet meer veilig waren.
De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geďsoleerd.

Vergeten kinderen een stem geven

Daarom is dit jaar gekozen voor Stichting Het Vergeten Kind. Zij zetten zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Ze geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Zij zetten zich in om hun situatie nu en morgen te verbeteren.
Bent u begaan met het lot van ‘de vergeten kinderen, dan kunt meedoen aan het Benefiettoernooi dat Golf4Charity in samenwerking met Miele Nederland organiseert op 17 mei 2021 op golfbaan de Goyer. Tevens bestaat de beperkte mogelijkheid om u in te schrijven voor een VIP-flight met een bekende Nederlander of Golfpro.

Inschrijven

Ook wordt er een loterij gehouden waar u kans maakt op de geweldige hoofdprijs die door Fairway Golftravel en Transavia ter beschikking is gesteld: Een luxe golfreis voor 2 personen naar het zonnige zuiden, inclusief greenfee’s en vliegtickets.
In de baan kunt u het opnemen tegen een golfpro in de “beat the Pro challenge” en slaat u een hole in one? Dan wint u een schitterende auto. Daarnaast is er een chipchallenge waaraan ook een mooie prijs verbonden is.
In de baan wordt u tevens voorzien van diverse hapjes en drankjes! Kortom een volledig verzorgde dag voor een fantastisch doel.
Wilt u het vergeten kind ondersteunen? U kunt u inschrijven op:Golf4Charity.nl.

15-02-2021