logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen aan de Costa Blanca


De Costa Blanca, ‘de Witte Kust’ dankt zijn naam aan de amandelbloesems, het kalksteen en de parelwitte stranden. Voor de enthousiaste golfer biedt de Costa Blanca een grote variëteit aan golfbanen. In deze nieuwsbrief worden er drie nader uitgelicht. Op de website van 3D Golfvakanties vindt u het volledige aanbod. Ga naar 3DGolfvakanties.nl


Marriott La Sella Golf Resort & Spa ***** in Denia vanaf € 575,- pp

Dénia is een Mediterraan stadje. Op slechts enkele kilometers ligt dit mooie hotel direct naast het Montgo natural park. Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa staat bekend voor zijn "Luxe en Culinaire" verwennerij. Het hotel ligt direct aan de uitdagende 27 Holes Club de Golf La Sella. Andere banen in de buurt zijn La Galliana, Villaitana Golf en El Saler.Het arrangement is incl. vlucht, autohuur Cat. B, 3 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt, Gratis Wifi en entree tot de Gym, Welcome drink bij Check in, 2 greenfees op La Sella Golf.
Meer info ……..

Marriott La Sella Golf Resort & Spa  ©3D Golfvakanties

La Finca Golf Hotel ***** in Algorfe vanaf € 699,- pp

Op maar 40 kilometer van Alicante en direct aan een mooie uitdagende golfbaan ligt het La Finca Golf Hotel. La Finca heeft een uitstekend restaurant. La Finca Golf is een uitdagende en goed onderhouden golfbaan met comfortabele faciliteiten in het clubhuis. Op korte afstand van het hotel liggen ook de banen Villamartin en Las Ramblas, transfers naar deze banen zijn inbegrepen. Het arrangement is incl. vlucht, autohuur Cat. B, 4 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt, 3 greenfees inclusief gebruik trolley.
Meer info…….

La Finca Golf Hotel *****   ©3D Golfvakanties

Melia Villaitana ****, Benidorm, vanaf € 835,- pp

Het gunstig gelegen Melia Villaitana lig op nog geen 30 minuten rijden van Alicante. In het complex heeft u het idee in een klein dorpje te verblijven. Het hotel ligt tussen de door Nicklaus Design ontworpen Villaitana Poniente, een Executive Golf Course) en de technisch interessante golfbaan Levante, een Championship Golf Course. Beide Golfbanen zijn een genot om te spelen. Met een kleine toeslag speelt u op Levante, inclusief buggy (gedeeld). Het arrangement is incl. vlucht, autohuur Cat. B, 7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt, 2 greenfees Levante, 3 greenfees Poniente inclusief buggy.
Meer info…….

Melia Villaitana ****,   ©3D Golfvakanties

Boeken zonder risico

3D Golfvakanties biedt haar klanten boeken zonder risico. U kunt nu al boeken en betaalt pas op het laatst. Dit geldt voor arrangementen met hotel, auto en golfbaan. Echter niet voor de vluchten, daar heeft de golftouroperator geen invloed op/ zeggenschap over. Als 3D voor klanten de vlucht boeken (wat wel aan te raden is) worden bij KM en Transavia flex tickets geboekt. Mochten er op moment van reizen nog reisrestricties zijn, dan kunnen de vluchten eenvoudig worden doorgeboekt naar een andere datum. Bijvoorbeeld maart 2022.
U kunt natuurlijk ook kiezen om de tickets nog niet te boeken met als risico dat vluchten duurder worden aan het einde jaar (en dat is wel de verwachting) of dat de vluchten vol zitten als er weer volop gereisd mag worden.

02-03-2021