logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe brochure Pin High Golftravel


Pin High Golftravel heeft onlangs haar nieuwe Europabrochure gepresenteerd. Daarin vijfentwintig nieuwe bestemmingen en de toevoeging van een aantal Middellandse Zee bestemmingen. Daarnaast staat de brochure boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Ook in 2021 zal Nederland heel populair zijn als golfbestemming voor Nederlandse golfers. Pin High is erin geslaagd het aanbod in Nederland nog verder uit te breiden. Van Texel tot Zuid-Limburg ontdekte Pin High hotels die soms goed verstopt waren maar het ontdekken meer dan waard zijn. Van heerlijk dineren in Tjaarda Oranjewoud tot stijlvol overnachten in Leeuwarden.

Voor ieder wat wils

Zo blijkt uit de brochure dat het in Overijssel goed toeven is op Landgoed De Uitkijk en aan het aanbod op Texel is Hotel Zeerust toegevoegd. Pin High is ook blij het beroemde Ch‚teau St. Gerlach in Zuid-Limburg te kunnen aanbieden. Kortom, met keuze uit meer dan dertig verschillende golfvakanties en meer dan vijftig verschillende golfbanen in heel Nederland staat de nieuwe Pin High brochure vol met nieuwe bestemmingen, oude bekenden en vooral voor ieder wat wils. En als we straks de grens weer over mogen, biedt Pin High ook daar volop nieuwe hotels en golfbanen.

Middellandse Zee bestemmingen

Naast vertrouwde bestemmingen als Nederland, BelgiŽ en Duitsland is er dit jaar voor gekozen een aantal Middellandse Zee bestemmingen in deze brochure op te nemen. De brochure is daarmee dikker dan ooit met genoeg inspiratie en keuze voor een welverdiende golfvakantie.

Pin High geld-terug-garantie

De Pin High geld-terug-garantie maakt het mogelijk met een gerust hart de golfvakantie vroeg te boeken. U profiteert hiermee van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Wordt of is het reisadvies code oranje of rood, dan kan op elk moment tot twee weken voor vertrek kosteloos geannuleerd of omgeboekt worden. Zelfs bij betaling met een Pin High coronavoucher krijgt u uw geld terug! Een unieke garantie voor alle vakanties met vertrek vůůr 31 oktober 2021.

Voor het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl.

09-03-2021