logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Heropening van golfbanen in de regio van Valencia


De regionale regering van de provincie Valencia heeft aangekondigd dat de provinciale beperkingen die gelden voor golfbanen en andere sportfaciliteiten, worden versoepeld.
De gewenste heropening van de golfbanen staat gepland voor maart. Eindelijk kunnen de golfers weer de baan in.

ďEn we komen sterker terug, met nieuwe dromen en heel veel positieve energie, met de accu's van de buggy's helemaal opgeladen, de greens zijdezacht en klaar om een glimlach op de gezichten van de golfliefhebbers te schilderen,Ē lezen we in een bericht van het verkeersbureau van de provincie Valencia.

Beste golfbestemming aan Middellandse Zee

Meer dan dertig golfbanen in de regio Valencia hebben gedurende lockdown gewerkt aan het onderhoud van hun faciliteiten en zijn nu klaar om met de bezoekers de meest plezierige golfmomenten onder uren en uren zonneschijn te delen.
Het VVV-kantoor van de regio Valencia en de Costa Blanca en de Golfbaanvereniging van de regio Valencia zijn constant in contact en onderhouden hun relatie om te blijven groeien als een van de beste golfbestemmingen in de Middellandse Zee. Kijk voor een overzicht van de golfbanen in de regio op: Golfreiswijzer.nl.

10-03-2021