logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe golfbestemmingen bij Pin High


Pin High Golftravel heeft onlangs haar nieuwe Europabrochure gepresenteerd. Daarin vijfentwintig nieuwe bestemmingen en de toevoeging van een aantal Middellandse Zee bestemmingen. Daarnaast staat de brochure boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen. Hieronder zijn een paar van deze bestemmingen uitgelicht.


De nieuwe brochure aanvragen kunt u op: www.pinhigh.nl.


Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud in Friesland vanaf € 319,- pp

Een shortbreak waar golfen gecombineerd wordt met een culinaire ontdekkingstocht in het uitstekende restaurant De Oranjetuin. U verblijft In een comfort plus kamer waar het 'lekker sliepe' is. Golfen doet u op Sint Nyk. Deze 18-holesbaan van BurgGolf ligt mooi te midden van het typisch Friese landschap in Legemeer: bossen, weilanden en water. Sint Nyk is ontworpen door Alan Rijks en is deels in een bosrijk gebied en deels op een door houtwallen omzoomd open terrein aangelegd. Het arrangement omvat 2 nachten 2-pk comfort plus | ontbijt, 1 x diner (3 gangen), 1 x diner (4 gangen), 2 greenfees Sint Nyk.
Meer info…….

Hotel St Gerlach ©PinHigh

Château St. Gerlach in Limburg vanaf € 359,- pp

Voor een luxe golfvakantie bent u bij Chateau St. Gerlach aan het juiste adres! Van het Tuinpaviljoen waar het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd tot het sfeervolle en klassiek ingerichte Bistrot de Liège met mooie Frans georiënteerde menukaart tot de luxe kamer in het voormalige pachthof, alles straalt klasse uit. Standaard zitten 2 greenfees op Golf & Country Club Hoenshuis in dit pakket. Dit is een uitdagende baan die is ingepast in het typische Limburgse landschap. U kunt deze golfbaan ook afwisselen met andere golfbanen in de omgeving. Het arrangement omvat 2 nachten 2-pk luxe obv halfpension (3 gangendiner) en 2 greenfees Hoenshuis. Meer info…….

Ertussenuit tijdens de lockdown

De lockdownperiode duurt voort en veel mag niet of is onverstandig. Maar lekker op de golfbaan met z’n tweetjes mag wel en wordt zelfs aangeraden! Even frisse lucht en weg van de drukte in de supermarkt. Pin High zocht uit bij welke bestemmingen in Nederland u tijdens de lockdownperiode kunt golfen en coronaproof kunt overnachten. En jawel, van Texel tot Limburg zijn er tal van mogelijkheden waarbij u ontbijt en dineert aan een vaak keurig gedekte tafel op uw kamer. Op de door ons geselecteerde golfbanen kunt u bovendien gewoon 18 holes spelen. Vaak biedt het hotel ook lunchpakketten voor in de baan aan en anders biedt de lokale bakker uitkomst.
Meer info…….

Pin High geldteruggarantie

Bent u ook zo toe aan een heerlijke golfvakantie? Pin High maakt het nu mogelijk om zonder risico uw vakantie te boeken met de unieke Pin High geldteruggarantie. Op die manier ontloopt u de hoos aan boekingen die gaat komen, heeft u straks de beste starttijden, profiteert u van de vele aanbiedingen die nú nog gelden en loopt u tegelijkertijd geen risico als uw bestemming code oranje of rood krijgt, heeft of houdt. Deze garantie geldt ook als u een hotel in Nederland boekt en het hotel of het hotel-restaurant gaat toch niet open. Bovendien bepaalt u bij Pin High zelf wanneer u een reis eventueel wilt annuleren of omboeken. Hieronder leest u precies hoe een en ander in zijn werk gaat. Lees hier alles over deze geld-terug-garantie.

12-03-2021