logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Leadingcourses.com werkt samen met GolfUS


Om de grip op de Italiaanse markt te vergroten is onze partner beoordelings- en boekingsportaal Leadingcourses.com een partnerschap aangegaan met GolfUS. Reden is dat meer golfclubs in ItaliŽ boekbaar worden.

GolfUS is de officiŽle Italiaanse wederverkoper van Chronogolf by Lightspeed, een golfbaanbeheersysteem dat door meer dan duizend golfclubs wereldwijd wordt gebruikt. ItaliŽ heeft veel golfbanen, vaak ontworpen door beroemde golfbaanarchitecten.


Gastspelers welkom

Steeds meer Italiaanse golfclubs openen hun deuren voor greenfee-spelers en zijn minder gericht op alleen leden. Jeroen Korving, oprichter van Leadingcourses.com en verantwoordelijk voor de groei van boekbare golfclubs op de site vertelt dat in de zomer van 2020, toen Covid-19 even minder prominent was en mensen weer konden reizen, hij een enorme toename zag van de vraag naar landen zoals Frankrijk en ItaliŽ. ďMensen besloten om met de auto te reizen en ik verwacht dat die trend zich ook in 2021 zal voortzetten. Frankrijk en ItaliŽ zijn landen met een geweldige infrastructuur voor toerisme, de keuken is geweldig en beide landen hebben mooie golfbanen. Het enige dat Italiaanse clubs moeten doen, is hun golfactiviteiten digitaliseren." Paulo Vittadini, president en CEO van GolfUS beaamt dit: "ItaliŽ is zo'n mooi land en dit is over de hele wereld bekend. Toeristen zijn zich er echter niet van bewust dat ItaliŽ prachtige golfbanen heeft, vaak in de buurt van andere beroemde bezienswaardigheden. De meeste Italiaanse golfbanen zijn het hele jaar door open en het is jammer dat toeristen hier niet van op de hoogte zijn. Ons doel is om de Italiaanse golfbusiness te laten groeien en clubs de kans geven hun inkomsten te vergroten met golftoerisme. "

www.leadingcourses.com

17-03-2021