logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen en cruisen: luxueus en comfortabel reizen


Reis van golfcourse naar golfcourse aan boord van de mooiste cruiseschepen ter wereld. Culinaire hoogstandjes, wellnessbehandelingen, excursies naar wereldsteden en comfortabele kajuiten maken van uw golfcruise een unieke ervaring. Volgens de website van City2City Golf kiest voor een echte golfreis. U doet verschillende steden, eilanden en golfbanen aan en speelt en ontdekt steeds weer nieuwe omgevingen, culturen en fairways.

Dat lijkt een ideale combinatie voor de sportieve reizigers die graag méér willen zien tijdens hun vakantie. Speel overdag op de mooiste golfbanen en geniet 's avonds op het cruiseschip met de andere golfers van de 19e hole.

Ook niet-golfers zijn van harte welkom! Terwijl de golfers hun hart ophalen op de beste golfcourses, genieten zij van uitgebreide wellness- en ontspanningsmogelijkheden aan boord, of van een excursie naar een culturele bestemming of shoppingwalhalla.
Er zijn ook golfvrije dagen, zodat golfers kunnen deelnemen aan een excursie.
De Caribbean Golf Cruise is van 24 maart 2022 tot 4 april 2022.
Golfprogramma begint daags na aankomst op de privébaan van Barbados; Royal Westmoreland Golf. Verder met greenfees op St. Lucia: Sandals Golf & Country Club, St. Kitts & Nevis; Royal St. Kitts, Curaçao: Santa Barbara Beach & Golf Resort, Aruba; Tierra del Sol Golf.

Kosten; vanaf €4.999,00 p.p.

city2citygolf.nl22-03-2021