logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Stuntprijzen tijdens de Pin High Crazy Days


Morgen starten de Crazy Days van Pin High. Zoals elke zomer kunt u dan profiteren van te gekke kortingen en vele extra’s bij talloze bestemmingen in Europa. Daarnaast maakt u dagelijks kans op een Ogio Cartbag van Jumbo Golf. De Crazy Days duren tot en met 20 juni.

Nu de grenzen langzaamaan weer opengaan en we weer op reis kunnen en mogen, zijn de Pin High Crazy Days hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. Naast kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals kamerupgrades en gratis lunchpakketten. Het aanbod is zeer divers, met arrangementen in o.a. Nederland, Frankrijk, België en Spanje. Of u nu dichter bij huis wilt blijven of toch graag wat verder de grens over wilt, er is voor ieder wat wils.

Boek snel

Ook deze 25ste editie van de Crazy Days pakt Pin High wederom flink uit. U boekt al een verblijf van twee nachten met twee greenfees voor slechts € 169,- p.p. Voor alle arrangementen geldt: wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Zeker nu we weer kunnen reizen!

Over Pin High
Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.


De Crazy Days van Pin High komen er weer aan! Vanaf donderdag 10 juni profiteert u van te gekke kortingen en vele extra’s bij talloze bestemmingen in Europa. Daarnaast maakt u dagelijks kans op een Ogio Cartbag van Jumbo Golf. De actie duurt tot en met zondag 20 juni.

09-06-2021