logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Swingende Golfscheurkalender


Heeft u behoefte aan een leuk golfitem voor op de prijzentafel bij een golfwedstrijd? Of op zoek naar een golfcadeau met Sinterklaas en Kerstmis? Zoekt u een cadeau voor een fanatieke golfer? Het antwoord op deze vragen is De GolfScheurKalender 2022. Vanaf heden te verkrijgen in de boekhandel en golfshops.

Met een volle swing is de nieuwe GolfScheurKalender geland op de green, c.q. de boekwinkel en golfshops. Good old Jan Heemskerk schreef er al eens een in 2006, vijftien jaar later deed zijn oude golfmaat Leo van de Ruit hem na. Beter? Mooier? Wie zal het zeggen? In elk geval anders. Maar golf, het edele golf, het spel dat wij zo graag beoefenen, bekijken en beoordelen, is het leidmotief.

Kopen die kalender!

Uitgeverij Edicola deed het verzoek aan onze journalist/schrijver/columnist de GolfScheurKalender 2022 te maken. Na twee golfboeken (Tom van Teylingen – Nederlandse Golfheld, samen met Ruud Onstein en Bunker Blues – Vallen en Opstaan van Nederlandse Golfhelden) voldeed Leo van de Ruit graag aan het verzoek van zijn oude uitgever van sportboeken. Om tot een volledige jaarkalender te kunnen komen, mobiliseerde hij wel hulptroepen uit het leger golfvienden en golfcollega’s genaamd NVGJ.
Nogal wat leden droegen bij aan de vervolmaking van de GolfScheurKalender 2022. Een lange lijst met namen die u terugvindt in het colofon van de kalender. Het belangrijkste werk, het samenbrengen, ordenen en ook putten uit de eigen grijze cellen deed Leo van de Ruit. Resultaat een leuke, grappige kalender die inderdaad niet zal misstaan op de prijzentafels van de golfwedstrijden en toernooien. Het is een beetje ‘wij van WC-Eend adviseren WC-eend’, maar omdat Leo van de Ruit veel voor Golfreiswijzer heeft geschreven kennen we zijn werk. Dus lieve mensen; kopen die kalender.

De GolfScheurKalender 2022 is verkrijgbaar in de boekwinkel en diverse golfshops en kost € 14,95.


16-09-2021