logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

BurgGolf Middelburg officieel geopend op 27 juni


Op zaterdag 27 juni 2009 vindt de opening van de 9 holes baan van BurgGolf Middelburg plaats. De officiŽle opening zal verricht worden door de Commissaris van de Koningin in Zeeland, mevrouw Karla Peijs en de Burgemeester van Middelburg, de heer J.M. Schouwenaar.

BurgGolf opende per 1 oktober 2008 reeds de eerste faciliteiten van BurgGolf Middelburg, zoals de par-3 baan, de oefenfaciliteiten en het tijdelijke clubhuis. Nu wordt ook de 9 holes championship course geopend. Het is een 9 holes baan, par 35, en bij het merendeel van de holes speelt water een grote rol. Bruno Steensels tekende voor het ontwerp van de baan en heeft daarmee voor veel uitdaging gezorgd.
Burggolf Middelburg, die uit 9 holes en 9 holes par 3 bestaat, ligt direct naast nieuwbouwwijk Mortiere en de A58, aan de rand van Middelburg.
De golfbaan die nu uit 9 holes en 9 holes par 3 bestaat, ligt direct naast nieuwbouwwijk Mortiere en de A58, aan de rand van Middelburg.
Met de opening van BurgGolf Middelburg komt het aantal BurgGolf banen in Nederland op negen. Daarnaast werkt BurgGolf samen met diverse partners in het buitenland. BurgGolf biedt met haar meerbanen-concept unieke mogelijkheden voor haar leden in binnen- en buitenland. BurgGolf biedt naast traditionele lidmaatschappen ook het laagdrempelige LoyalTee lidmaatschap.

Op zaterdag 27 juni wordt de opening gecombineerd met wedstrijden, clinics en een BBQ. Aan de wedstrijden kunnen leden van Golf Club BurgGolf Middelburg meedoen, maar ook niet-leden. Iedereen is welkom. Klik hier voor alle informatie.

Sinds oktober 2008 wordt al op de Burggolf baan in Middelburg gegolfd. Heeft u er als een gespeeld? Laat dan op onze website weten wat u van de golfbaan vond.
Ga naar het reactieformulier.

15-06-2009