logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

LoyalTee Club grootste virtuele golfclub van Nederland


De LoyalTee Club heeft haar 25.000e lid verwelkomd. De LoyalTee Club is sinds 2004 de grootste online golfclub van Nederland. Het initiatief voor de LoyalTee Club is 5 jaar geleden genomen door BurgGolf en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke tak binnen het BurgGolf concern.

De LoyalTee Club heeft haar 25.000e lid verwelkomd. De LoyalTee Club is sinds 2004 de grootste online golfclub van Nederland. Henk-Jan de Boer, operationeel directeur van BurgGolf, zegt blij te zijn met het grote aantal leden en geeft aan dat er de komende maanden hard gewerkt gaat worden om nog meer voordelen toe te voegen aan het lidmaatschap. Op dit moment krijg je als LoyalTee lid grote kortingen op de golfbanen van BurgGolf en op meer dan honderd golfbanen in het buitenland, bijvoorbeeld tot 50% korting op de golfbanen van Aymerich Golf in Spanje. Daarnaast biedt de LoyalTee Club korting in de online golfshop en de online wijnwinkel van de BurgGolf restaurants Magnoliaís. Ook worden er meer dan 50 wedstrijden per jaar georganiseerd binnen de LoyalTee Tour.

MijnBurgGolf


De handicapregistratie is de meest eenvoudige van Nederland. Binnen de aparte ledensectie op de website van BurgGolf, ĎMijn BurgGolfĎ, kun je zeer eenvoudig je handicap registeren en bijwerken. Alle golfbanen van Nederland staan in het systeem, dus het is niet alleen van toepassing op de BurgGolf banen.
Omdat de LoyalTee Club haar 25.000e lid heeft verwelkomd ťn omdat BurgGolf 20 jaar bestaat in 2009, is besloten om de rest van het jaar 50% korting te geven op de lidmaatschapsbijdrage. Lid zijn van de LoyalTee Club kost in 2009 nog maar Ä 12,50!

Traktatie


BurgGolf heeft het 25.000e lid van de LoyalTee Club overigens getrakteerd op een nationaal golflidmaatschap met gratis speelrecht op alle golfbanen van BurgGolf. De gelukkige winnaar is de heer Offringa uit Middelburg. De heer Offringa (handicap 21) was zeer blij verrast en zal op 27 juni tijdens de officiŽle opening van BurgGolf Middelburg zijn prijs in ontvangst nemen.

Kijk op www.loyalteeclub.nl voor meer informatie.

15-06-2009