logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Stormachtige groei ANWB Golf


ANWB Golf bestaat 5 jaar. De digitale golfclub verwelkomt tijdens dit eerste lustrum haar 20.000ste lid. De groei is de afgelopen jaren stormachtig geweest. In 2004 telde ANWB Golf nog maar 1500 leden.


ANWB Golf  bestaat 5 jaar. De digitale golfclub verwelkomt tijdens dit eerste lustrum haar 20.000ste lid. De groei is de afgelopen jaren stormachtig geweest. In 2004 telde ANWB Golf nog maar 1500 leden. === ANWB Golf is een digitale golfclub (NGF D-status) die haar leden een uitgebreid voordelenpakket biedt. Zo kunnen de leden gebruik maken van kortingsafspraken met meer dan zestig golfbanen door heel Nederland. Daar kan men volgens het zogenaamde pay-and-play principe (betaal wanneer je speelt) golfen.

Voordelen voor ANWB Golfleden


Tevens beschikken de leden over de mogelijkheid om deel te nemen aan zoín zestig wedstrijden per jaar en kunnen zij profiteren van het online handicapregistratie systeem. De explosieve groei van ANWB Golf is volgens directeur Peter Staal vooral te danken aan deze producten. Naast het al genoemde pakket biedt de digitale golfclub ook een golfschool met uitgebreide cursusmogelijkheden en staan in de digitale nieuwsbrief vaak veel interessante aanbiedingen voor de leden.

Golf steeds populairder


Staal verwacht dat de groei van ANWB Golf ook de komende jaren gestaag door zal zetten. Met name door de groeiende populariteit van de golfsport, gekoppeld aan innovatieve producten en diensten die inmiddels door worden ontwikkeld.

Meer informatie op: www.anwbgolf.nl

16-06-2009