logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Vakantiehuizen op en bij golfbaan erg in trek


Green vlakbij vakantiehuisjes Eurorelais in Nord Pas de Calais

Steeds meer golfers verblijven tijdens een golfvakantie in een vakantiehuis van bijvoorbeeld Euro Relais. Binnen het vakantiethema ‘Golfvakanties’ biedt deze accommodatieverhuurder honderden vakantiehuizen aan. Enkele vakantieverblijven bevinden zich zelfs op de golfbaan. De golfhuizen hebben minimaal drie sterren en zijn gelegen op maximaal vijf kilometer afstand van de golfbaan.Euro Relais speelt in op de trend dat golfers zelf graag hun golfvakantie regelen. Op www.eurorelais.nl wordt informatie gegeven over bijzondere vakantiewoningen op of nabij golfbanen in elf Europese landen. Een vakantiehuis biedt sfeer en gezelligheid, wat ook voor golfvakanties een belangrijke beslissende factor is. Golfen op de privé-baan van een kasteel of na het golfen thuiskomen in een authentieke boerderij zijn slechts enkele voorbeelden. De Euro Relais golfhuizen bieden volop mogelijkheden voor ervaren golfers, maar zijn ook bijzonder geschikt voor beginners die graag hun slag willen verbeteren.

Iets anders


Euro Relais biedt het vakantiethema Golfvakanties aan sinds 2003. De trend dat golfers steeds vaker kiezen voor een vakantiehuis boven een georganiseerde (groeps)reis signaleert Euro Relais op basis van een sterke groei van de boekingen van golfhuizen in 2005 ten opzichte van het jaar daarvoor. ‘Het zijn de behoefte aan ‘iets anders,’ ‘iets persoonlijks’ en de diversiteit in accommodaties die hieraan ten grondslag liggen. Enerzijds zijn de vakantiehuizen van Euro Relais zeer gunstig gelegen óp de golfbaan of in de directe nabijheid ervan. Anderzijds bieden de huizen uit dit vakantiethema gegarandeerd comfort en kwaliteit.’ aldus Hedwig Wassing, algemeen directeur Euro Relais.

Golf in Nord Pas de Calais op golfbaan vlak bij vakantiehuis van Euro Relais

Golfen op Frans chateau


Met honderden golfhuizen in elf landen in Europa is het aanbod van Euro Relais gevarieerd te noemen. Château de Sadillac in Zuidwest Frankrijk heeft zelfs een privé-golfbaan met een meertje, gelegen op een heuvelachtig terrein. Het golfterrein (9 holes 27 par) is ideaal voor de ambitieuze beginner. Het zwembad is geheel omsloten door een terras met de nodige privacy. Voor geoefende golfers is op 25 minuten rijden een meer uitdagende golfbaan (18 holes 72 par).

In Spanje biedt Euro Relais diverse villa’s, geschakelde huizen en appartementen op golfcomplex ‘Lomas de Campoamor’ aan de Costa Blanca. Er zijn drie 18 holes banen in een prachtig groene omgeving. Het luxueuze clubhuis is centraal gelegen, met uitzicht over de Middellandse Zee. Het resort biedt een panoramisch zicht over de kust ten zuiden van Alicante en is ideaal voor een golfvakantie in combinatie met zon, zee en strand.

In Zuid-Schotland is Luxury Turnberry Links Estate een aanrader. Het domein is vrij rustig gelegen en biedt volop privacy. Het appartement is ingericht met de luxe die u kunt verwachten op een golf estate. Het gebied is met name bekend vanwege de drie Open Championships Golf Courses; Prestwick, Troon and Turnberry. Er zijn voldoende golfmogelijkheden voor zowel de beginner als de expert en het uitzicht op het eiland Arran is adembenemend.

Meer informatie op:

17-05-2006