logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Een gezellig diner verdient een blijvende herinnering


My Dinnerbook.com komt met een uniek concept voor iedereen die graag gasten ontvangt, houdt van lekker koken én van lekker eten. Het totaalpakket van ‘My Dinnerbook’ bestaat uit een boek, een website en een app, waarmee je kunt vastleggen waar, wanneer, met wie en vooral wát je hebt gegeten. Een gezellig diner verdient immers een blijvende herinnering. Met de app voor de iPhone en Ipad kun je My Dinnerbook-herinneringen delen met vrienden of familie. Samen eten is nog nooit zo leuk geweest!

Ben je uit eten geweest met vrienden of relaties of heb je zelf mensen ontvangen met een succesvol menu? Leg de bijzondere details vast in My Dinnerbook. Wie zaten er aan tafel, wat waren de gekozen gangen, de geschonken wijnen en tips of opmerkingen van de gasten. Op den duur ontstaat een volledig overzicht van dinermomenten en weet je wat de toppers zijn. Ook voorkom je ‘kookdoublures’ als gasten weer komen en onthoud je persoonlijke voorkeuren. Zeker weten dat je succes boekt.

Origineel cadeau

Het is een boekje om jarenlang plezier van te hebben. Ook een origineel cadeau als je privé of zakelijk gaat eten. Familie, vrienden of relaties zullen verrast zijn met zo’n passend cadeau-idee. Op de website www.mydinnerbook.com kun je digitaal je maaltijden, de geschonken wijnen en overige gegevens vastleggen. Informatie die via de app waar ook ter wereld in een oogwenk is op te roepen. Handig als je in de winkel staat! Ook het uitprinten van recepten en fraaie menukaarten ligt met mydinnerbook.com binnen handbereik.

Hoe verkrijgbaar?

Het boek is te bestellen via www.mydinnerbook.comwaarop je ook nadere informatie kunt vinden over dit smaakvolle concept. De consumentenprijs van het boek bedraagt € 14,95.

01-12-2011