logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Alles over Golf & Lifestyle Event


Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart 2012 wordt in de Brabanthallen in Den Bosch de tweede editie van het Alles over Golf & Lifestyle Event georganiseerd.

Het 'Alles over Golf & Lifestyle Event' is een grote golfbeurs met het nieuwste golfmateriaal, gratis lessen en demonstraties. In tegenstelling tot andere golfbeurzen wordt er tijdens deze jaarlijkse beurs extra aandacht besteed aan lifestyle binnen de golfwereld. Alles wat met golf te maken heeft, van noodzakelijk tot grote luxe, valt in de Brabanthallen te bewonderen.

Activiteiten

Tijdens de beurs worden er allerlei golfactiviteiten georganiseerd. Met de Diamond Putt kan een echte diamant worden gewonnen, er wordt gratis golfles gegeven, Rob Mouwen analyseert uw putting stroke en Bridgestone bekijkt welke bal het beste bij uw spel past. Bij de diverse challenges zijn er heel wat prijzen te winnen.
Voor de kinderen is er een Fun Factory en de stichting Golf voor Gehandicapten laat u zien dat er met een handicap uitstekend kan worden gegolfd. Dave Edwards verzorgt alle dagen een indrukwekkende trick show en met Mind Factor legt Marcel Schlimbach uit hoe u beter kunt golfen zonder aanpassing van uw swing.
Kijk hier voor het volledige programma.

Lifestyle

Op deze jaarlijkse beurs wordt veel aandacht besteed aan lifestyle. Tijdens fashion shows wordt de allernieuwste mode voor op en buiten de baan getoond en diverse kledingmerken en golfshops tonen hun collectie in hun stands. Er zijn luxe sieraden en auto's te bewonderen en ook voor ontwerpen van uw tuin en interieur kunt terecht in Den Bosch.

Informatie en openingstijden

Het Alles over Golf & Lifestyle Event vindt plaats van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart 2012 in de Brabanthallen in Den Bosch. Kaarten bestelt u met korting via de website van het event.

De openingstijden van de beurs zijn:
Vr 9 maart: 10:30Ė21:00 uur
Za 10 maart: 10:30Ė18:00 uur
Zo 11 maart: 10:30Ė18:00 uur

Links

- Homepage Alles over Golf & Lifestyle Event
- Brabant Hallen

07-03-2012