logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

KLM volgend jaar ook naar Miami


KLM vliegt met ingang van de zomerdienstregeling op 27 maart 2011 vier keer per week naar Miami International Airport. Hiermee vliegt KLM weer de directe verbinding tussen Amsterdam en Miami die in september 2004 voor het laatst werd uitgevoerd. Voor golfers die graag de golfbanen van Florida bezoeken goed nieuws. Want niet alleen is het wegvallen van Martinair als airline voor Miami opgelost, KLM vervoert in tegenstelling tot Martinair ook nog eens de golftassen gratis.

KLM Airlines vliegt naar Miami Nu Martinair gestopt is met het vervoer van passasiers, waren er maar weinig mogelijkheden om rechtstreeks naar Miami te vliegen. De directe verbinding die KLM met ingang van eind maart 2011 gaat onderhouden is een prima alternatief.
KLM voert de vlucht naar Miami uit met een MD-11. Dit toestel biedt plaats aan 285 passagiers; 24 passagiers in de World Business Class, 38 passagiers in de Economy Comfort Class en 223 passagiers in Economy Class. Alle stoelen zijn uitgerust met een persoonlijk beeldscherm en interactief entertainment.

De Amsterdam-Miami vlucht vertrekt iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag uit Amsterdam om 15.10 en arriveert in Miami om 19.10 lokale tijd. De retourvlucht vertrekt dezelfde dagen om 21.15 lokale tijd uit Miami en arriveert de volgende dag om 12.05 in Amsterdam.

Miami is voor de Nederlandse toerist en zeker voor de golfreiziger een zeer interessante bestemming. Voor de toerist staat de stad bekend om de vele mogelijkheden aan zonvakanties, cruises, kunst, culturele evenementen en festivals. En de golfer kan er zijn hart ophalen aan de vele golfbanen die in de buurt liggen.
Bijkomend voordeel is dat KLM geen extra kosten in rekening brengt voor het meenemen van een golftas.


Boeken van de vluchten naar Miami is mogelijk vanaf donderdag 28 oktober via de reserveringsystemen en www.klm.com

01-11-2010