logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Tropische golfidylle op Mauritius valt in de prijzen


Ile aux Cerfs Golf Club een van de mooiere golfbanen op het eiland Mauritius heeft de Golf Experience Award gewonnen. Een prestigieuze prijs die jaarlijks door IAGTO wordt uitgereikt.

”Net voor de oostkust van Mauritius ligt een wonderbaarlijke tropische idylle; het prachtige Ile aux Cerfs, dat als een luchtspiegeling uit de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan lijkt te stijgen.” Deze superlatieven staan in een persbericht dat de golfbaan onlangs rondstuurde.

Ile aux Cerfs, which literally means island of the deer, is home to excellent restaurants, all kinds of activities and experiences and of course the world famous Ile aux Cerfs golf club. (Photo Credits Golf Course Ice aux Certs)

Mooie golfbaan met goede faciliteiten

Helemaal overdreven is dit persbericht echter niet. Want het eiland beslaat ongeveer 87 hectare weelderig tropisch terrein en parelwitte stranden en is omgeven door glinsterende lagunes. Ile aux Cerfs, dat letterlijk eiland van de herten betekent, is de thuisbasis van uitstekende restaurants, allerlei activiteiten en ervaringen en natuurlijk de wereldberoemde golfclub Ile aux Cerfs.

De prachtige 18-holes kampioenschapsgolfbaan is favoriet bij veel golfers van over de hele wereld. Naast de uitdagende natuur van de baan en de natuurlijke schoonheid van het eiland, beschikt Ile aux Cerfs Golf Club ook over een goede Pro Shop, een golfacademie, clubhuis en uitstekende oefenfaciliteiten.
Lees meer…..

06-11-2019