logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Mauritius straks open voor gevaccineerde toeristen


Als er een golfbestemming de titel golfparadijs verdient, dan is het Mauritius. Oogverblindend witte stranden, palmen tot in de oceaan, turkoois zeewater, zeer gastvrije mensen en een kleurrijke cultuur maken uw golfvakantie op Mauritius compleet. Maar ook dit eiland heeft te lijden gehad van de uitbraak van COVID-19. De regering staat echter klaar om de toeristenindustrie op het eiland opnieuw op te starten en het zo veilig mogelijk te maken voor gasten.

Op dit moment gelden er allerlei restricties voor reizigers naar Mauritius. Testen, test en nog eens testen. Op de website Mymauritius.travel kunnen we echter lezen dat het eiland, wereldwijd gezien, een van beste cijfers laat zien ten aanzien van de COVID-pandemie. De strikte quarantainemaatregelen hebben ertoe geleid dat het sociale leven op Mauritius sinds juni 2020 weinig is verstoord, met weinig coronabesmettingen.

Golfbaan Ile Aux Cerf op het eiland Mauritius. (©Golf Mauritius)

Weer golfen op tropische eiland

Toegangsbeperkingen en quarantainevereisten zullen naar verwachting straks geleidelijk versoepelen naarmate er meer gevaccineerd wordt. De verwachting is dat gevaccineerde toeristen straks vrij het land binnen mogen. Dat biedt golfers de mogelijkheid weer op de prachtige golfbanen van het eiland te golfen. Vanuit Nederland geldt nog steeds code oranje voor buitenlandse bestemmingen en dus ook Mauritius, maar dromen kan altijd.

3D Golfvakantie heeft al ruime ervaring met golfreizen naar het eiland dat Ooit bekend was als stopplaats voor de schepen van de VOC op een tocht van en naar Java. 3Dgolf.nl

Daarnaast biedt Pin High het eiland aan met verschillende arrangementen. Pinhigh.nl

En ook Executive Golftravel heeft arrangementen naar het tropische Mauritius. Executivegolf.nl

28-02-2021