logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

KLM start vluchten op Bali


KLM verzorgt met ingang van 6 december weer vluchten tussen Amsterdam Airport en Denpasar Ngura Rai Airport op Bali. De dienst wordt drie keer per week uitgevoerd. Hiermee herstelt KLM de directe verbinding tussen Amsterdam en Bali die op 15 oktober 1997 voor het laatst werd uitgevoerd.

De vlucht naar Denpasar, met een tussenstop in Singapore, zal worden uitgevoerd in een Boeing 777-300. Dit toestel biedt plaats aan 425 passagiers; 35 in de World Business Class en 390 in Economy Class. Vlucht KL835 zal op dinsdag, vrijdag en zondag om 21.00 uur vanuit Amsterdam vertrekken en de daaropvolgende dag om plaatselijke tijd 20:10 landen in Denpasar.
De terugvlucht KL836 van Denpasar zal maandag, woensdag en zaterdag 21:30 uur vertrekken en de volgende dag om 08:00 uur aankomen op Amsterdam Airport Schiphol.

Schitterend golfen


Nirwana Bali Golf Club (fotocredits: Nirwana Golf Club) Bali is een populaire bestemming voor Nederlandse en andere Europese
vakantiegangers. Ook voor golfers is het bericht dat KLM de route weer in haar reisschema heeft opgenomen, goed nieuws.
Op Bali ligt de schitterende golfbaan Nirwana Bali Golf Club. Door bezoekers van Golfreiswijzer wordt de golfbaan geroemd. Hole 7 is onvergetelijk mooi, meent een van de bezoekers. Een ander voelde zich bevoorrecht om er te spelen. De baan is goed onderhouden en wordt mede zo hoog aangeslagen door het bekwame en zeer vriendelijke personeel.

Meer informatie op: golfreiswijzer.nl. Daar kunt u, als u de golfbaan al eens gespeeld hebt, ook een beoordeling over de golfbaan achterlaten.


Boeken van de nieuwe route kan vanaf 3 oktober. Voor passagiers die voor 15 november boeken geldt een speciaal introductietarief van 599 Euro per persoon.
Informatie op: www.klm.nl


Voor het meenemen van een golftas moet u overigens wel betalen. Per enkele reis komt dat op Ä 80 per tas.
Voor overzichten van kosten voor het meenemen van golftassen verwijzen wij naar onze pagina Golftasbeleid Airlines.

05-10-2009