logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Braziliaans maatwerk voor golfers


Talisman Reizen heeft nieuwe bestemmingen aan haar pakket toegevoegd. De specialist in individuele maatwerkreizen heeft Brazilië, Argentinië en Australië in haar programma opgenomen. Ook exclusieve reizen voor golfers liggen in de mogelijkheden. In de mooie vormgegeven brochure Break Away zijn een aantal algemene voorbeeldreizen opgenomen. Voor Golfreiswijzer heeft Talisman een arrangement in Brazilië opgesteld.De voorbeeldreis brengt ons naar de Zuid-Amerikaanse Terravista Golfcourse. Al voor de opening in juni 2004 was deze golfbaan beroemd. In Golf en Lifestyle tijdschriften over de hele wereld werd Terravista bejubeld en al gauw werden de majestueuze fairways betreden door topgolfers. Kort daarna werd de golfbaan verheven tot de nummer 1 van Zuid Amerika.

Golfsprookje


De eerste 9 holes zijn aan alle kanten weelderig omgeven door Atlantisch regenwoud met dramatische ‘over-the-lake watershots’ en intimiderende zandbunkers waarna het parcours voortzet richting zee. De uitdagende holes 12 en15 zijn een must die iedere golfer dwingen tot sensationele shots over steile afgronden en kliffen naar putting greens of over strand en zee uitreikende landtongen.
Villas de Trancoso maakt het golfsprookje compleet. Transcoso behoort tot een zeer selecte groep accommodaties die is erin geslaagd de exquise combinatie tussen rust, strand, natuur, topgolf en de mooist denkbare villas te verenigen.
Niet voor niets dat dit Braziliaanse paradijs regelmatig bezocht wordt door beroemdheden, die hier de ideale plek hebben gevonden om volledig te ontsnappen uit het drukke dagelijkse leven.

De Villa Golf


Het nieuwste pronkstuk op het complex is de grandioze 884m˛ Villa Golf, met fenomenaal uitzicht over de fairway en green van de “17th hole”. De Master Suite op de bovenste verdieping, met privé balkon en eigen studeerkamer voorzien van internet faciliteiten is de ruimste van de vier zeer royaal ingerichte slaapkamers. De villa beschikt onder meer over een riante, sfeervol belichte livingroom met pool tafel, veranda met overloop naar eigen zwembad en ingebouwde bar, barbecue faciliteiten en design keuken. Uiteraard zijn de wijnkelder en koelers voorzien van een uitgebreide selectie aan dranken. Het copieuze gourmet ontbijt met onder andere Braziliaanse koffie en fruit wordt ter plekke geserveerd.

Niet te overtreffen golfervaring


Wie vanuit deze schitterende villa de fairways van Terravista wil gaan spelen betaalt een stevige prijs, maar krijgt daar een golfervaring voor terug die niet makkelijk te overtreffen zal zijn. Bij Talisman is het 7-daags golfarrangement te boeken voor Vanaf € 6.855,- per persoon. bij twee samenreizende personen: 20 augustus t/m 14 december 2008. Hierin zijn begrepen:
5 overnachtingen Villas de Trancoso + ontbijt
transfers Porto Seguro / Villas de Trancoso / Porto Seguro
18 hole introductie to Terravista (Incl.greenfee & Golf Cart) en 3 greenfee’s (incl. Golf Cart & caddie)
Intercontinentale vluchten met KLM/Air France op basis van economy class
Luchthaven belastingen en toeslagen
Bijdrage Calamiteitenfonds Reizen
Eersteklass treinretour Schiphol
Insight guide
Een 7-daags arrangement in de ‘kleinere’ VIP villa’s van Villas de Trancoso kost vanaf € 4.335,- per persoon. bij twee samenreizende personen

Meer informatie over de reizen van Talisman vindt u op www.talisman.nl

23-07-2008