logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

ArkeFly ook vanaf Eindhoven en Rotterdam naar Tenerife


Met ingang van 1 november 2008 vliegt ArkeFly iedere maandag vanaf de regionale luchthavens Eindhoven en Rotterdam naar Tenerife. Het is nu dus mogelijk om ook bij vertrek vanuit de regio de mooie golfbanen op Tenerife te spelen.

De regionale vluchten zijn exclusief voor de merken Holland International en Arke en binnenkort zullen ook losse regionale tickets online boekbaar worden. Er wordt hard aan gewerkt om die functie aan de boekingssystemen toe te voegen..

Populair


Tenerife is een populaire golfbestemming op de Canarische Eilanden. Het eiland heeft enkele zeer aansprekende golfbanen. Voor de nagolfse activiteiten is het eiland ook de moeite waard. Er is een veelzijdige landschap, gezellige plaatsen en mooie stranden. Alles zeer populair bij vakantiegangers. Het is er het hele jaar door zonnig en wordt daarom ook wel 'het eiland van de eeuwige lente' genoemd.
De meeste grote golftouroperators bieden interessante arrangementen aan op Tenerife. Kijk daarvoor op de websites van:Golftime Travel; Golf & Country Travel en Pin High

Extra's


Eerder maakte ArkeFly al de uitbreiding van haar service aan klanten bekend. Zo kunnen klanten sinds 21 juli vr vertrek hun gewenste stoel in het vliegtuig reserveren. Al vanaf 5 euro per enkele reis kan binnen de geboekte klasse worden gekozen voor een plek aan het raam, aan het gangpad of met nt iets meer beenruimte. Tevens kunnen klanten nu vooraf stoelen naast elkaar reserveren, zodat zij met het hele reisgezelschap bij elkaar zitten.

Reserveren


Reserveren kan vanaf drie weken tot uiterlijk drie dagen vr vertrek door de klant zelf via Arkefly.nl of via het reisbureau. Met de introductie van deze nieuwe service vervalt de mogelijkheid om vr vertrek bij de incheckbalie een voorkeur voor een stoel aan te geven.

Zelf inchecken


Alle ArkeFly klanten kunnen nu op Schiphol zelf inchecken indien gewenst. De zelfbedieningszuilen hiervoor bevinden zich in Vertrekhal 3 bij de incheckbalies. Het zelf inchecken werkt snel en eenvoudig en het incheckproces zal hierdoor soepeler verlopen.

Executive Lounge


Sinds 21 juli kunnen alle passagiers van ArkeFly die vliegen naar een verre bestemming, gebruik maken van Executive Lounge 43 op Schiphol. Voor Star Class passagiers is deze service reeds inbegrepen. Economy en Comfort Class passagiers kunnen voor 22 euro per persoon toegang tot de lounge krijgen. Reserveren hiervoor kan via www.arkefly.nl. De lounge biedt de volgende faciliteiten: gratis snacks, (alcoholische) drankjes, tv, internet, een relaxruimte en douches.
Meer informatie op: Arkefly.nl

11-08-2008