logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Danang, de beste Golf Club van Vietnam


De Dunes Course van de Danang Golf Club is onlangs uitgeroepen tot de beste golfbaan van Vietnam in 2012. De 18-holes links style-golfbaan werd ontworpen door Greg Norman.

De Dunes Course van de Danang Golf Club ontving de titel van beste golfbaan van Vietnam 2012 tijdens de Asia Pacific Golf Summit in Brunei. De baan, die pas in 2010 werd geopend, liet de grote banen Montgomerie Links en Dalat Palace Golf achter zich.
Hole 5 van ed Danag Golf Club in Vietnam die het predikaat Beste Golfclub van AziŽ kreeg.
Eerder ontving de Danang Golf Club de titel van Beste golfbaan van Vietnam 2012 van US Golf Digest en van Beste van Vietnam in het bekende boek Rolex World's Best Courses. In 2011 ontving de baan meerdere titels voor Beste nieuwkomer. De plannen voor een tweede golfbaan op de Danang Golf Club, The Heritage Courses, liggen al klaar.

Vietnam werd tijdens de IGTM in Portugal in november 2012 uitgeroepen tot golfbestemming van het jaar van AziŽ en Australasia. In de Central Coast van Vietnam liggen inmiddels drie top-golfbanen: Montgomerie Links (Colin Montgomerie), Laguna Lang Co (Faldo Design) and Danang Golf Club (Greg Norman).

21-01-2013