logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

3D Golfvakanties naar Vietnam


3D Golfvakanties biedt sinds december 2011 nieuwe golfreizen naar Vietnam aan. Vietnam wordt door de aanbieder van golfreizen gezien als ‘een parel in ontwikkeling’.

3D heeft twee bestemmingen aan het assortiment golfreizen toegevoegd. Het eerste is het vijfsterren Fusion Maia Resort en ligt tussen Da Nang en Hoi An aan de centrale oostkust van Vietnam. Het tweede resort is het vijfsterren Life Heritage Resort en ligt aan de Thu Bon Rivier en vrijwel in het hart van het historische stadje Hoi An.
Par-5 hole 12 van Montgomerie Links in Vietnam

De golfbanen

Er kan worden gespeeld op de Danang Golf Club en op The Montgomerie Links Vietnam.
Op de Danang GC zal worden gespeeld op de 18-holes Dunes Course. Deze par-72 links baan is ontworpen door Greg Norman en zijn team. In 2012 wordt de Heritage Course geopend.
Montgomerie Links Vietnam is zoals de naam al doet vermoeden ontworpen door het team van Colin Montgomerie. Deze par-72 baan biedt een fraaie mix van heathland en links holes.

Par-4 hole 10 van Montgomerie Links in Vietnam

Vietnam

Vietnam ligt in Zuidoost-Azië en heeft een prachtige, ongerepte natuur. In het noorden en het westen bepalen de ruige bergen van de Annamese bergketen het beeld. Eind 2010 zijn daar nog nieuwe grotten ontdekt waar een wolkenkrabber eenvoudig in zou passen. Aan de oostzijde van Vietnam loopt een langgerekte kustlijn met prachtige stranden vanaf het noorden naar de Mekong delta in het zuiden. Vietnam ligt aan de Zuid-Chinese zee en heeft een tropisch klimaat.

Kijk voor meer informatie over de golfreizen van 3D op de website van 3D Golfvakanties. Uiteraard zijn de golfreizen uitstekend te combineren met een rondreis door Vietnam.

Kijk bij Golfreiswijzer.nl voor een overzicht van alle golfbanen in Vietnam.

07-12-2011