logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Een heerlijke golfvakantie aan de Moezel


Advertorial

Golfresort Cochem ligt in het schilderachtige heuvellandschap aan de Moezel. De prachtige villa’s en de hoogwaardige faciliteiten maken dit park met twee golfbanen tot een bijzondere golfbestemming. Hier bent u op de juiste plek voor het goede leven en dat al vanaf € 99,- per verblijf. In deze advertorial leest u over alle hoogtepunten van dit prachtige Vakantie- en Golfresort. Laat de voorpret beginnen.


Golf resort Cochem een golfbaan bij Vakantieresort Roompot Cochem in Duitsland

Het resort

Een paar dagen naar Golfresort Cochem , aan de rivier de Moezel, is een avontuur op zich. Met de ligging in een heuvelachtige omgeving met uitgestrekte bossen, wijngaarden en romantische dorpjes, kijkt u uw ogen uit. Ook op het resort zelf vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, een indoor-speelparadijs en niet te vergeten, een 9- en 18-holes golfbaan, inclusief golfschool. In de diverse horecafaciliteiten geniet u na een dagje golf van een heerlijk glas Moezelwijn en sluit u de dag af met een traditionele schnitzel.
Golfresort Cochem

Bijzondere golfervaring

Golf- en Ferienresort Cochem biedt, naast veel parkfaciliteiten dus ook een schitterende 18- (par 72) en 9-holes (par 31) golfbaan. Het terrein beslaat in totaal zo’n 90 hectare. De twee golfbanen zijn zo aangelegd dat, zowel beginners als gevorderden hier van een bijzondere golfervaring kunnen genieten.

De golfbanen kenmerken zich door de vele hoogteverschillen, uitdagende greens en prachtige vergezichten.
Voor de 18-holes golfbaan is een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) verplicht, op de 9-holes kunt u al terecht met een baanpermissie of na een ter plaatse te volgen clinic.

Ook beschikt Golf Cochem over goede oefenfaciliteiten. Er is een moderne driving range, er zijn oefenbunkers, oefengreen en een pitching en chipping area.
Kijk hier voor de uitgebreide informatie over o.a. de golfclub, ligging, prijslijsten en producten!

Profiteer nu

Boek nu een luxe 4-, 8-, 12- of 14-persoons bungalow en ga lekker golfen op de prachtige 18- en 9-holes golfbanen. U boekt al een verblijf vanaf € 99,-!

Golf resort Cochem een golfbaan bij Vakantieresort Roompot Cochem in Duitsland

Wilt u liever genieten van een ander arrangement, een leerzame cursus volgen of een dagje spelen met een pro? Kijk dan snel bij onze golfextra’s

01-05-2013