logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Van der Valk Golfhotels in Duitsland


We hebben al vaker bericht over een van de golfhotels van Van der Valk in Duitsland. Met drie fraaie golfhotels in twee oostelijke regio’s van Duitsland legt deze hotelketen de basis voor heerlijke (golf)vakanties.

Parkhotel Schloss Meisdorf

Het kasteellandgoed van Schloss Meisdorf stamt uit de 17de eeuw. Tegenwoordig biedt het luxe maar in romantische stijl gebouwde resort met een park van 27 hectare 83 kamers en suites, verdeeld over vier gebouwen. De 18-holes Championship Course Schloss Meisdorf biedt panoramische uitzichten over het populaire Harz-gebied. Kijk hier voor een kort reisverslag naar Schloss Meisdorf.

Website hotel: meisdorf.vandervalk.de

Schlosshotel Ballenstedt

Schloss Ballenstedt werd begin 18de eeuw gebouwd voor de vorsten van Anhalt-Bernburg. Het gezellige 4-sterren hotel heeft 49 kamers en heeft luxe spa- en beauty faciliteiten. Golfen kan op de nabijgelegen championship course van Schloss Meisdorf.

Zowel Ballenstedt als Meisdorf liggen in de deelstaat Sachsen-Anhalt op 1,5 uur rijden van het vliegveld van Hannover. De twee steden Quedlinburg en Wenigerode, allebei op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, liggen op 20 tot 45 minuten rijafstand.

Website hotel: ballenstedt.vandervalk.de

Golfhotel Serrahn

Gelegen in het noordoosten van Duitsland, op anderhalf uur van Berlijn en 45 minuten van Rostock, ligt het knusse maar moderne 4-sterren Golfhotel Serrahn. Het hotel met 30 ruime kamers heeft zijn eigen golfbaan en golfclub, pal tegenover het hotel. Het hotel en de 18-holes baan liggen in het beroemde merengebied de Mecklenburger Seenplatte. Het uitgestrekte, vlakke terrein maken dit gebied een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers en op 500 meter wandelen kan bij het badstrand een verfrissende duik in het meer worden gemaakt.

Website hotel: serrahn.vandervalk.de


Al eens gegolfd op deze golfbanen van Van der Valk Hotel? Laat dan uw beoordeling achter op Schloss Meisdorf of Serrahn Golf Club.

12-08-2015