logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Tien golfbanen en baden in luxe


Op nog geen twee uur rijden van München, midden in het hart van Beieren, ligt het grootste Golf en Spa Resort van Europa. Het voorheen als Hartl Resort Bad Griesbach bekende luxe oord heet nu Quellness & Golfresort Bad Griesbach.

Voor golfers is het resort een droom. Golfen kan er op maar liefst tien banen, waaronder vijf 18-holes 'championship courses', drie daarvan ontworpen door de Duitse golflegende Bernhard Langer. Op de fameuze 'Beckenbauer Golf Course' (vernoemd naar de Duitse voetbalster Franz Beckenbauer) werd in 2015 en 2016 het Porsche European Open gespeeld en van 17 tot en met 20 augustus dit jaar is de baan gastheer van het 'Paul Lawry Matchplay' onderdeel van The Europeantour. Verder op het resort nog drie 9-holes en twee 6-holes banen en een baan alleen toegankelijk voor kinderen. Bovendien geweldige oefenfaciliteiten in het 'Golfodrom' en een team van meer dan 20 golfprofessionals van verschillende nationaliteiten.

Quellness & Golfresort Bad Griesbach Beckenbauer Golfplayz

Hotel Maximilian

Het paradepaardje van het resort is het veelvuldige bekroonde vijf sterren Hotel Maximilian, dat onlangs is toegetreden tot de IAGTO. Dit is overigens niet het enige hotel op het Quellness & Golfresort Bad Griesbach. Er zijn nog twee andere vijf sterren hotels en drie herenhuizen. Hotel Maximilian heeft 205 ruime kamers en suites, een uitgebreide spa- en wellness en faciliteiten voor conferenties tot wel 1.000 personen.

Heeft u al eens op banen van Quellness & Golf Resort Bad Griesbach gespeeld. Laat dan een review achter op onze website. Ga naar golfreiswijzer.nl

Voor meer informatie: quellness-golf.com

23-05-2017