logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Zimmer Frei 2008


Van dezelfde uitgever als Voordelig overnachten in Frankrijk, verschijn al 20 jaar de beste Nederlandse Bed & Breakfast gids voor de landen Duitsland en Oostenrijk, vaak getipt door de Consumentenbond en ANWB. De gids bevat ook zo'n 200 prijsvriendelijke wintersportadressen in Oostenrijk. Deze handige gids wordt jaarlijks geactualiseerd en bevat complete informatie over totaal 3.500 voordelige particuliere kamerverhuurders, pensionnetjes, boerderijen en vakantiewoningen in heel Duitsland en Oostenrijk.

Dit voorjaar is de 20e editie van Zimmer Frei verschenen. Het uitgangspunt bij de samenstelling is het aanbieden van een overzicht van voordelige overnachtingsadressen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De gegevens van alle 3.500 adressen zijn voor 2008 gecheckt en geactualiseerd. De adressen zijn verdeeld in Bed and Breakfast adressen ('Privatzimmer'), kleinschalige pensions, vakantiewoningen ('Ferienwohnungen') en particuliere hotelletjes.
De gids is eenvoudig van opzet en daardoor ook doeltreffend. De opmaak van de gids is simpel gehouden. De kaartjes voorin de gids laten de autobahnen in Duitsland zien. De plaatsnamen wijzen de weg naar de adresgegevens verderop in de gids, overzichtelijk gerangschikt op alfabetische volgorde van plaatsnaam.

Extra


Als extraatje is in deze 20e editie een handig gidsje met zogenaamde 'Autohöfe' bijgevoegd. Een Autohof is een combinatie van wegrestaurant, motel, tankstation en garagebedrijf nabij de Autobahn. Doorgaans kan er hier goedkoper getankt worden dan bij tankstations direct gelegen zijn aan de Autobahn. Ook gaat het er in een restaurant van een Autohof wat rustiger aan toe dan bij de vaak hectische sfeer in andere wegrestaurants. Met het gidsje zijn ontspannen tussenstops makkelijk te plannen.

Leukste Hotelletjes


Daarnaast wordt ook de gids 'De leukste hotelletjes in Duitsland' uitgegeven.
Hierin uitgebreide beschrijvingen van zo'n 450 sfeervolle hotels en pensions in de mooiste delen van dit land, samengesteld aan de hand van uitvoerig speurwerk en tips van reizigers. De gemoedelijke hotels kenmerken zich door gastvriendelijkheid, uitstekende persoonlijke service, een bijzondere ligging, speciale geschiedenis of een monumentaal karakter. Geen grote zakenhotels, maar particuliere hotels en pensions, die zich onderscheiden van de middelmaat. Veelal krijgt u op vertoon van de gids korting op overnachtingen of een leuke welkomstverrassing. Bij de beschrijvingen vindt u aanvullende informatie over de omgeving, vrijetijdsmogelijkheden, kaartjes, foto's en routebeschrijvingen. Met dit boek in de hand kunt u zo op pad!
Bij de aanschaf van De leukste hotelletjes in Duitsland
wordt een DVD over Duitse wijnregio's t.w.v. €10 cadeau gegeven.
Bestellen van de gidsen kan op de evron.nl

18-05-2008