logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Bungalows met hotelservice


De ruimte van een luxe bungalow en toch de service van een hotel. Dat is wat Ferien- und Golfresort Cochem , een golfresort van Roompot Vakanties, aanbiedt in het Moezelgebied in Duitsland Het park hetbergt vierhonderd luxe vakantiebungalows die gebouwd zijn in de bekende Duitse 'vakwerk' stijl. De bungalows zijn nu ook te boeken met hotelservice.

Het huren van een bungalow kan zo zijn voordelen hebben. Je hebt veel ruimte, een eigen zitkamer, keuken, je kan gewoon even een kopje koffie zetten en onderuitgezakt op je bank zitten. Dingen die vaak niet mogelijk zijn op een hotelkamer. Nadeel is dat je vaak zelf moet schoonmaken. Dat je je bed moet opmaken, soms zelf linnengoed en handdoeken moet meenemen etc.

Full-service voor golfers


In Ferien- und Golfresort Cochem is het sinds kort mogelijk hotelservice bij de huur van een bungalow te krijgen. Dat betekent dat de bedden zijn opgemaakt dat er handdoeken in de badkamer hangen. Elke dag wordt het huis schoongemaakt en is er beddenopmaak service. Als extra kan men het ontbijt bijboeken wat geserveerd wordt in het (buffet)restaurant (€ 12.50 p.p.), of voor slechts € 4.95 p.p. is een ontbijt af te halen in de supermarkt.
Volgens Jornt de Meurichy van Roompot Vakanties trekt Golfresort Cochem veel enthousiaste golfers. “Wij merkten dat juist deze groep bezoekers behoefte had aan een full-service concept. Na een lekkere dag golf op de 18 holes Moselcourse wil je toch lekker nagenieten en napraten. Dat kan perfect met onze hotelservice.”

Aantrekkelijke prijzen


De bungalows van dit nieuwe resort liggen in het hart van de golfbanen. De vakantiebungalows bieden ruimte aan 4 tot 14 personen. Een overnachting voor twee personen boek je al voor € 89,- per bungalow (minimaal 2 nachten).
De Cochem 18 holes Moselcourse (par 72) ligt in een glooiend landschap in het hart van de Moezelstreek, omgeven door uitgestrekte wijngaarden en de steilste berghellingen van Europa. Fraaie waterpartijen, strategisch geplaatste bunkers en prachtige vergezichten typeren deze golfbaan.
Een greenfee kost normaal € 49,- (ma-vr) en € 59,- (za-zo). Gasten van het resort hebben (soms wel 20%) voordeel op deze tarieven. Indien men minimaal een week op het resort verblijft, kan men één week onbeperkt golfen voor slechts € 99,- op de 9-holes baan en voor slechts € 199,- op de 18-holes baan.

Meer informatie op :
www.rpholidays.nl

www.golfcochem.de/nl

03-07-2008