logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golf- en Ferienresort Cochem


Duitsland is nu de meest favoriete golfbestemming, zo blijkt uit de analyse van het bezoekersgedrag van Nederlandse golfliefhebbers op Golfreiswijzer.nl. Net over de grens vindt u Golf- und Ferienresort Cochem, schitterend gelegen in het Duitse Moezelgebied. Roompot Vakanties biedt u volop golf- en vakantieplezier!

Avontuur, golf en schnitzels!

Een paar dagen naar Ferienresort Cochem -aan de rivier de Moezel- is een avontuur op zich. Het vakantieresort met zijn ligging in de heuvelachtige omgeving met uitgestrekte bossen, wijngaarden en romantische dorpjes zorgt daar wel voor. Maak kennis met dit geweldige resort en boek een leuk septemberarrangement inclusief allerlei extra's. Maar ook op het vakantieresort vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.
Er is o.a. een overdekt zwembad, een indoorspeelparadijs en een 9- en 18 holes golfbaan inclusief golfschool. In de diverse horecafaciliteiten kunt u bovendien genieten van een glas lokale moezelwijn en een traditionele Duitse schnitzel. Een arrangement boordevol leuke extra’s.

Meer informatie


Een week onbeperkt golfen


Een paar dagen golfen in combinatie met een verblijf in een luxe bungalow, genieten van de Duitse gastronomie, kennismaken met de plaatselijke wijnen of een ontdekkingsreis in de prachtige Moezelstreek? Wij hebben altijd een aantal arrangementen die een bezoek aan Golfresort Cochem meer dan de moeite waard maken. Boek nu een vakantie op ons Golf- und Ferienresort Cochem en profiteer van een zeer voordelige week onbeperkt golfen. Voor slechts € 199,- p.p. (normaal € 343,- p.p.) speelt u zo vaak u wilt op de uitdagende 18-holes Moselcourse en de 9-holes Eifelcourse, die prachtig zijn ingepast in de omringende natuur. Maak er een onvergetelijke golfvakantie van.

Meer informatiePlay with the pro


U wilt eindelijk ook eens een paar holes met een Pro spelen en hem op de
baan alles kunnen vraag wat u wilt. In Cochem kan dat! Meld u nu aan om bij onze ‘Play with the Pro’ cursus. U speelt 2 uur lang met een professional op onze geweldige 18 holes Championship Course. Gegarandeerd genieten en zeer leerzaam. Dit septemberarrangement is inclusief spelen 9 holes met een Pro van Golf Cochem, uitleg over de te gebruiken clubs en hoe om te gaan met verschillende standen (uphill, downhill etc.), uitleg Course Management, verbeteren regelkennis en clubgebruik en verbeteren van uw speelstrategie (course management) om zo op elke hole minimaal 2 boven PAR te kunnen spelen. Al uw vragen worden op de baan beantwoord.

Meer informatie


Dit bericht is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak

08-07-2009