logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

100% stedengidsen nu ook verkrijgbaar als app


Sinds kort zijn de populaire 100% stedengidsen van Mo’Media ook verkrijgbaar als mobiele applicatie. De uitgeverij heeft namelijk een Nederlandstalige applicaties op de markt gebracht van van enkele 100% stedengidsen. De apps zijn vanaf december verkrijgbaar voor de steden Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome in de App store (via iTunes) en Android Marketplace voor €6,99 per stuk. En vanaf medio december ook in de Ovi Store.De 100% gidsen van mo’media behoren tot de beste reisgidsen van Nederland De gidsen en gidsjes kenmerken zich door een prettige indeling, goede fotografie en ze laten je vaak iets buiten de gangbare routes dwalen, waardoor je een bijzonder beeld krijgt van een stad of land. De gidsen hebben veel fans en dat aantal zal helemaal toenemen nu er mobiele applicaties beschikbaar zijn. De apps zijn geschikt voor een brede reeks smartphones waaronder iPhone, Android toestellen en vanaf medio december ook voor Nokia.

Veel informatie


Sinds kort zijn de populaire 100% stedengidsen van Mo’Media ook  verkrijgbaar als mobiele applicatie. De uitgeverij heeft namelijk een Nederlandstalige applicaties op de markt gebracht van van enkele 100% stedengidsen. De apps zijn vanaf december verkrijgbaar voor de steden Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome in de App store (via iTunes) en Android Marketplace voor €6,99 per stuk. En vanaf medio december ook in de Ovi Store. De apps zijn opgebouwd volgens hetzelfde unieke 100% concept waarbij toeristische highlights gecombineerd worden met bijzondere adressen. Maar de apps hebben nog meer te bieden! Op de plattegrond vind je wandelingen die je langs alle leuke adressen leiden en die je middels de GPS‐functie van je telefoon gemakkelijk kunt volgen. Tevens bevatten de apps ruim 200 gesproken vertalingen, die goed van pas komen als je er in het buitenland even niet meer uitkomt. Via de iTunes store is gratis de applicatie van 100% Berlijn te downloaden.

Offline applicaties


De mobiele applicaties werken offline en dat betekent dat je de stedengids éénmalig download. Om de content te bekijken hoef je niet online te gaan waardoor je geen extra kosten maakt voor het gebruik van internet in het buitenland. Bovendien heb je de content altijd bij de hand ook als er geen internet aanwezig is.
De apps zijn opgebouwd volgens hetzelfde unieke 100% concept waarbij toeristische highlights gecombineerd worden met bijzondere adressen. Maar de apps hebben nog meer te bieden! Op de plattegrond vind je wandelingen die je langs alle leuke adressen leiden en die je middels de GPS‐functie van je telefoon gemakkelijk kunt volgen. Tevens bevatten de apps ruim 200 gesproken vertalingen, die goed van pas komen als je er in het buitenland even niet meer uitkomt. Via de iTunes store is gratis de applicatie van 100% Berlijn te downloaden.

Vanaf december verkrijgbaar


De apps zijn vanaf december verkrijgbaar voor Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome en volgend jaar zullen meer steden volgen. De 100% stedengids‐apps zijn te koop via de App store (via iTunes) en via Android Marketplace voor € 6,99 per stuk. Vanaf medio december ook verkrijgbaar in de Ovi Store.

Meer informatie is ook te vinden op de website van Mo’media

08-12-2010