logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Schloss Moyland Golfresort


Schloss Moyland Golfresort timmert, sinds de vermogende Sander van Gelder zich over de golfbaan heeft ontfermd, flink aan de weg. De voormalig juwelier Van Gelder, die naam gemaakt heeft met zijn Zuid-Portugese golfresort Vale do Lobo, investeert veel geld en tijd om van Schloss Moyland een resort van naam en faam te maken. Misschien niet zo exclusief als Vale do Lobo, maar de opzet is om van Schloss Moyland een golfbaan met internationale allure te maken. Bovendien is het Duitse resort prijstechnisch een stuk aantrekkelijker.

Schloss Moyland Golf Resort Schloss Moyland Golfresort ligt dicht bij de Duits-Hollandse grens vlakbij Kleef. Vanaf Utrecht is de golfbaan in iets meer dan een uur te bereiken. Al veel Nederlandse golfers hebben de golfbaan ontdekt en op golfreiswijzer.nl krijgt de golfbaan goede kritieken. Volgens onze bezoekers is de ligging van de baan geweldig en zijn de inspanningen van Van Gelder duidelijk zichtbaar. “De baan wordt in een fantastische conditie gebracht. Iedere hole is een uitdaging en de greens zijn heel bijzonder”, lezen we.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Hoewel de greenfee’s voor Duitse begrippen hoog liggen, is de € 95tot € 120 die je betaalt de baan wel waard. Zeker als je kijkt naar de kwaliteit van de baan en de prijzen vergelijkt met de greenfee’s die op gelijkwaardige golfbanen in het buitenland gevraagd worden.
Sander van Gelder heeft nog veel plannen met de golfbaan. Een luxe hotel aan de golfbaan, een nieuw clubhuis etc. Een van zijn laatste aanpassingen is in september geopend. Zoals het een golfbaan met allure betaamt, is onlangs op het resort ook een fitnesscenter geopend. Golfers kunnen daar onder begeleiding een warming up doen en specifiek op golf gericht fitnessprogramma volgen.

Schloss Moyland wordt door diverse golftouroperators aangeboden. Zo heeft Duitslandspecialist www.golfoverdegrens.com zeer aantrekkelijke aanbiedingen met kortingen van € 20 of meer op de greenfee’s.
De heer Driessen burgemeester van Bedburg-Hau  die zelf 30 kg is afgevallen door een streng fitnessprogramma, wijdt de nieuwe loopband van het fitnesscenter lachend in. Op de foto:Burgemeester Driessen, tness en health manager Nathalie Schaafsma (2e van link) Sander van Gelder (2e van rechts) en het service team van Schloss Moyland Golfresort.
Heeft u de golfbaan al eens gespeeld, laat dan een beoordeling achter op onze website: ga naar: Golfreiswijzer.nl . Daar vindt u ook uitgebreide informatie over de golfbaan. Net als op de website van Schloss Moyland: Schloss Moyland.
Informatie over golfarrangementen naar Schloss Moyland vindt u op: www.golfoverdegrens.com.

23-10-2011