logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Surenburg Duitsland, ontspannen de golfbaan op


Parkhotel Surenburg en Di Matteo Golf zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Golfers en niet-golfers kunnen sinds zich vanaf april 2012 laten verwennen in een gastvrij en betaalbaar welnesscentrum vlak over de Duitse grens.

Nederlanders gaan graag op reis en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en interessante bestemmingen. Waar zij heen gaan moet het goed zijn, maar het mag liever niet teveel kosten. Duitsland is een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders en ook de golfende Nederlander steekt graag de Duitse grens over.

Eveline Jiskoot en Francesco Di Matteo staan bekend als verwenners van de golfende mens. Het paar werkt al jaren in het Duitse grensgebied om Nederlandse golfers optimaal te laten genieten van de Duitse gastvrijheid met als uitgangspunt 'hoge kwaliteit voor een lage prijs'.

Wetende dat gezondheid en ontspanning hand in hand gaan met golf, heeft het paar voor 2012 een nieuwe bestemming aan hun lijst toegevoegd: Parkhotel Surenburg in Hörstel, Duitsland. Het hotel ligt op een half uurtje rijden vanaf Enschede, in het noordelijke deel van Münsterland. In de nabije omgeving ligt een viertal golfbanen op de bezoekers te wachten.

Het hotel

Parkhotel Surenburg wordt in april 2012 heropend na een intensieve verbouwing en renovatie. Er zijn een 30-tal kamers waaronder ook drempelvrije, kind en hond mogen mee. In het hele hotel is internet beschikbaar.

In het grote welnessgedeelte van het hotel kunt u ontspannen en tot rust komen, wellicht met een betere ronde golf als resultaat. Er is een zwembad, een whirlpool, een Finse Sauna met kelo elementen, een Salz Sauna een stoombad en een fitnessruimte.

Ook de inwendige mens zal genieten van de keukens in de Westfälische Stube en Restaurant Surenburg.

Ligging

Het hotel ligt in een groot park grenzend aan het bos en naast het kasteel Schloss Surenburg. Het Parkhotel Surenburg ligt in het noordelijke deel van Münsterland, in Hörstel, Stadtteil Riesenbeck in Kreis Steinfurt. In het Münster parklandschap aan de zuidkant van het Teutoburgerbos in het Tecklenburgerland geniet u van mooie uitzichten over het afwisselende landschap.

Info


Alle informatie over de arrangementen van Di Matteo Golf en Parkhotel Surenburg of voor andere op maat gemaakte arrangementen is te vinden op de website van Di Matteo Golf.

20-04-2012