logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Engeland aantrekkelijk golfland


(1-10-2008)

Engeland is onlangs een campagne gestart om nog meer golfers naar het eiland te lokken. Hoewel Schotland als bakermat van het golfspel geldt, kan Engeland toch als een goede tweede beschouwd worden. Er liggen schitterende golfbanen en de gunstige koers van het Britse pond maakt golfen in Engeland bovendien extra aantrekkelijk.

De golfbanen van Engeland zijn wereldwijd bekend. Op de website www.visitengland.nl/golf is de banen top-10 van de fameuze Ryder Cup-speler Ian Poulter te vinden. Alsmede uitgebreide informatie over beroemde en minder bekende, maar eveneens uitstekende golfbanen. Daarnaast staan er op de site allerlei aantrekkelijke aanbiedingen voor dit seizoen. Zo biedt Golfbaan The Grove in Hertfordshire i(Zuid-Oost Engeland) bijvoorbeeld tot 31 januari een arrangement aan waarbij je drie nachten kunt verblijven voor de prijs van twee.

Op een uur rijden


Naast The Grove is er in dat deel van Engeland nog een aantal adembenemende banen. De heidebaan van Wentworth bijvoorbeeld, maar ook de London Club in Kent, de Stokepark Club en de Buckinghamshire. Al die banen bevinden zich op maar een uurtje rijden van Heathrow. Gemakkelijk bereikbaar, topkwaliteit golf dus prima geschikt voor een weekend of weekje golfen.

Golfbreaks.com


Wie zijn blik nog verder wil laten reiken of op zoek is naar exclusieve golfarrangementen kan terecht bij Golf Breaks.com. Of het nu gaat om een arrangement inclusief greenfees voor de uitdagende en wereldberoemde Belfry, of de combinatie van golf en spa in de Telfort Golf and Spa Hotel, er kan een keuze gemaakt worden uit een uitgebreid aanbod waarbij elke golfliefhebber zijn vingers aflikt. Uitdagende banen in een schitterende omgeving.

Prijsvraag


Op de website van VisitEngland staat nog een leuke prijsvraag. Deelnemers maken kans op een bezoek aan een van de schitterende Engelse banen. Vul in waar de PGA Senior kampioenschappen in 2008 gehouden werden en maak kans op een reis met P&O Ferries plus golf op drie verschillende banen van De Vere: Slaley Hall, Dusten Hall en Oulten Hall.

Meer informatie over de gof in Engeland op:
Visit England

Golfreiswijzer

Golfbreaks

01-10-2008