logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Voordelig naar Engeland


In mei genieten we weer van enkele vrije dagen. Een uitgelezen moment om er tussenuit te knijpen... De Engelse golfbanen lonken, zeker nu de pond zo laag staat. U kunt uzelf trakteren op een lang golfweekend Kent of Dorset and the New Forest of wat te denken van Hastings. Met SeaFrance bent u in no-time in deze mooie Engelse streken.

Engeland is vermaard om zijn grote hoeveelheid golfbanen. Golf is een soort volksport en in bijna elk gehucht is wel een golfbaan te vinden. Het zuiden van Engeland biedt ongekende mogelijkheden. Wij schreven al eens over Isle of Wight (zie onze artikel op Golfreiswijzer.nl. Maar ook in de andere districten zijn volop golfbanen te vinden kijk op onze website voor een overzicht van de golfbanen.

Overtocht


Met SeaFrance is het vrij eenvoudig om naar Engeland te reizen! Als enige Franse veerdienst die op Calais-Dover vaart, ontvangt SeaFrance haar gasten op drie schitterende ferry’s: de SeaFrance Berlioz en SeaFrance Rodin, en sinds 2008 ook de SeaFrance Molière, de eerste ferry met een lengte van 200 m die het Kanaal oversteekt. Op deze ultramoderne vaartuigen met hun ronduit innoverend design staat het comfort van de reizigers voorop. Zij worden er hartelijk onthaald. Het uitzicht vanaf de buitenbrug is adembenemend: terwijl de kust van Calais een stip wordt, beginnen de ‘White Cliffs of Dover’ zich af te tekenen.

Voorpret


De ferry nemen is al een beetje vakantiepret op zich. Daarnaast is bij SeaFrance de inwendige mens ook goed af. De gastronomische geneugten beginnen al aan boord, aan een tafeltje “met uitzicht op zee”.
Er is wat naar ieders smaak en budget: bars, het zelfbedieningsrestaurant Le Relais of de Brasserie met bediening aan tafel.
De oversteek duurt ongeveer 90 minuten, maar die zijn veel te snel voorbij. SeaFrance steekt niet zomaar het Kanaal over. Het neemt de tijd om u te laten genieten!

Aanbieding


Momenteel is er een speciale aanbieding vanaf 29€ voor de oversteek heen en terug met de auto + passagiers (tot 9 personen!). Het ticket is geldig indien de terugreis binnen dezelfde week wordt afgelegd (van maandag tot donderdag) of in hetzelfde weekend (van vrijdag tot maandag) als de heenreis. Het aanbod geldt voor reizen tot 31 augustus 2009.


Meer informatie op: www.seafrance.nl

15-05-2009